Úvahy o umení

Kultúrne centrum v Martine dňa 2.8.2005 sprístupnilo výstavu ÚVAHY O UMENÍ vo svojich priestoroch na P.O.Hviezdoslava č.5. Svoju tvorbu predstavia štyria mladí ľudia – Alena Glončáková, Simona Bielaková, Milan Ďurica a Matúš Havran, ktorí študujú výtvarné umenie na Univerzite Mateja Bela v Banskej Bystrici.To, že umenie má rôzne podoby, sa môžete presvedčiť aj osobne, keď navštívite výstavu.Budú vystavené objektové práce z papiera, dreva, textilu, fólie – a to všetko bude doplnené fotografiami.

Kultúrne centrum Vám praje príjemné letné /aj umelecké/ zážitky.

Zdroj: Mesto Martin

Nové články 1x za mesiac na váš eMail.

Nerozosielame spam! Prečítajte si naše podmienky použitia.

Súvisiace články

Martinská fotografia 2005

Kultúrne centrum Martin pre Vás pripravilo ďalšie podujatie, ktoré sa oplatí vidieť.
V Kultúrnom centre na P.O.Hviezdoslava č. 5, Martin bude výstava fotografií členov Fotoklubu Karola Plicku, ktorý pracuje pri KC. Po roku Vám ponúkajú prezentáciu svojej práce.

Žilinčania si vedia pomôcť aj sami

Kultúrne centrum Stanica Žilina-Záriečie dokončilo prvú fázu opravy podchodu pod Rondlom. Podchod zaujímavo farebne vymaľovali 25 ľudí (architekti, grafickí dizajnéri, maliari, študenti VŠVÚ – účastníci boli zo 6 krajín Európy). Pracovali 9 dní po 8 hodín denne, spolu bolo odpracovaných 1800hodín, použili 330kg bielej a 120kg farebnej farby. Na prácach sa podieľali aj grafiťáci, ktorí sú profesionáli s farbami a osobne nanášali vrchné nátery.