harp
Forum Replies Created
-
Martin: mohol by si napisaj aj nice viac o politure… Ak sa pouziva Selak, aky Indicky ci Pomaranc(Citrus :))?
Starostlivost:
Je to pravda selak je sice vyborny dychavy a dobre prilnutelny material je vsak aj nadmieru krehky. -
Petre:
Ked ide o Biedermeier nie su sucastne trendy dolezite. Treba zistit aky bol povodny povrh a nadviazat nan pokial mozno povodnym materialom.
Tedamoze ist o morenie a naslednu upravu voskovanim, ale tiez je tu vysoka pravdepodobnost ze na vasej skrini sa bude nachadzat selakova politura.
Ako vzdy treba skrinu a poskodenia popisat a zaslat fotografiu do fotoalbumu cez http://foto.obnova.sk. Urcite sa niekto najde.
-
Konecne sa mozno zlepsi spolupraca z NPU, novy program by mal poskytnut celkom zaujimave moznosti pre nezamestnanych.
Nazov:
Program udržiavania pracovných návykov evidovaných nezamestnaných občanov formou vykonávania menších obecných služieb organizovaných obcou. (tusim ze to je nazov)Maju moznost sa za 1000 Sk mesacne zamestnat u org (obec, OZ….) Organizacia tiez dostane prispevok. Podmienkou je tusim odpracovat 20 hodin tyzdenne.
Len neviem kolko ludi tuto moznost vyuzije. Ked som v TV pozeral anketu vatsina dlhodobo nezamestnanych sa vyjadrila priblizne takto: „Co je to 1000 korun? To je v dnesnej dobe nic.“
Uvidime
-
Podarilo sa nam ziskat nove historicke fotografie Bardejova. Ak tiez vlastnite podobne fotografie prosim poslite nam ich cez formular na http://foto.obnova.sk.
-
Maxi ozvyte sa mi prosim stratil som vase telefonne cislo!
-
p. Vojcik… staci zaradit prispevok 1x. Ludia citaju vsetky fora :) Teda Dufam. Rozpiste nam nieco o svojej praci, napiste nam aj o nejakom zaujimavom predmete…
-
Fotografiu som prezeral s koleginou a usudili sme, ze by sme potrebovali tu konkretnu vec vidiet. Mosime vediet v akom je to stave a v akom stave je podkladove platno ak je to vobec platno. Zavolam vam coskoro zatial ak mozete poslite vzorky.
-
harp
Member5. februára 2004 at 21:35 in reply to: Obnova kostela sv. Kateřiny Alexandrijské, Ostrava-Hrabováhttp://www.obnova.sk/article.php?sid=835 tu je url na clanok.
-
Tam ucis?? To som teda necakal. A kde v RK? Povedz ake busty by si chcela. Mozno ze by som ti vedel poradit, kedze aj ja som dopadol ako ty a ucim tiez. Napis na e-mail. Ale tak sa mi zda ze ked sa zakladal odb. restaurovanie v BS brali busty z STU v BA a VSVU.
Ale ak by ste mali vazny zaujem dodam vam nejake aj ja. Len treba specifikovat co? Ci chcete Lenina :) alebo nieco klasickejsie. Nie ze by lenin nebol vsak. A ak hladas Lenina mame spolocneho znameho z MT u koho par tychto bust urcite najdes.
Dost bolo for-u napis co potrebujete najlepsie na e-mail.
Inak mali by sa ucit kreslit podla ziveho modelu. To len na okraj.
-
Napis niekomu na AVU, nech ti podaju podrobnejsie info… a potom nam to mozes poskytnut aj tu. A napis aj potom ake si myl dojmy a ako si dopadol.
-
tomboy:tazko je implementovat tento typ vykurovania do akehokolvek pamiatkovo chraneneho kostola. A ak nao nesmu sa tam nachadzat nijake malby ci vzacne omietkove vrstvy.
V pripad ze by niekto namietal ze takyto typ vykurovania je mozne zahlbit tam kde takyto povrch nie je: na okraji zon kde by tento system bol by sa zacali zarucene vyzrazat soli kedze urcita cast, mapa, by bola prehriata a prechod by bol viditelny prave tymito vyzrazanimi solami.
Ale to je len jedna z moznosti ake poskodenie tu moze nastat.
-
Daj na neho cislo ci e-mail…
Ja som sa mu pokusal uz viac krat dovolat, ale vzdy tam bol fax. A ked som im faxoval ohladom cennika. Neozvali sa. Asi nemali zaujem zarobit…
:]
-
Gratulujeme! :]
Poslite fotografiu…