harp
Forum Replies Created
-
Vážení priatelia vážnej hudby,
Slovenské národné múzeum – Hudobné múzeum si Vás dovoľuje pozvať
do svojich priestorov v kaštieli Dolná Krupá
dňa 14. mája o 17.00 hod na komorný koncert.Účinkujú:
Zuzana Bilaničová (husle) a Ildikó Baloghová (klavír)V programe zaznejú skladby Tartiniho, Brahmsa a Francka.
Všetkých Vás srdečne pozývame.
SNM – Hudobné múzeum
-
Sasa mas pravdu. Ja som ani nikmu nic nesluboval ani nespominal obnovu takze bez prbolemov. To bol jen taky napad.
Nemam nic k teme. Mam apel na lazymana, predpokladam ze viem kto to je. Alel znie: zaregistruj sa nech sa vieme na teba kontaktovat.
-
Najbližšiu sobotu a možno aj nedeľu bude na Lietavskom hrade drobná brigádička. Zatiaľ sme na ňu dvaja a radi by sme posilnili naše rady o pár ľudí…Kto má záujem zúčastniť sa, volajte na 0905 515 330 ( Chobi ) alebo 0905 930 741 ( Rado ). Budeme opravovať hlavne latrínu a potom krytinu na prístrešku veže starej brány, lebo nám troška zateká. Rado
A povestna Radova Latrina. Som zvedavy co zas vymyslis. :pottytrain5:
-
Dnes sa nám tu zaregistroval nový návštevník SPS_konzervatorstvo. Predpokladám, že je to „kolektívny návštevník“? Harp nevedel by si o tom niečo?
No zaregistroval som nas pracovny pocitac. Nechcel som sa priznat, ale je to tu. Vka koniec koncov ked si prezriete profil mnohe zistite. Napr. cez http://www.skola.obnova.sk
Dufam ze niekto z mojich kolegov bude mat zaujem nieco napisat. Ked aj nieco zistit. Mam vsak pocit ze ich z obnovou dost otravujem. Sice vzdy tvrdim ze ked robim nieco ako Obnova.sk nemozem to robit len tak na polovicu. Musim ju proste presadzovat a propagovat kde sa da. Zobrala mi uz par rokov zo zivota a este ich par zobere. Aspon dufam.
Dost bolo sentimentu :arrow: tito ludia budu mozno pisat: http://www.skola.obnova.sk/?U%E8itelia
-
Vsetko co ma momentalne napada je velmi horlave. Mozno zajtra ked budem sediet na odbere krvy tak ma kopne muza. Vzdy mam po darovani vybornu naladu a napadaju ma nove veci.
-
5. 5. 2006
Od 10tej do 11tej si 37 uzivatelov si prezrelo 384 stranok. Europa vyhrala: 86:2 (pocet miest z ktorych sa ludia pripojili.)
Celkovo za den 521 uzivatelov a 3663 prezretych stranok.
-
Kupil som domcek do ktoreho zevraj ked vojdu tak …
Vdaka za rady. Pridam mozno aj pra babskych receptov.
-
promiňte za OT, ale doufám, že to nebude vadit…právě vzniká nový internetový diskuzní server o umění všeho druhu – artforum: http://www.art.forumpu.cz
jen o něm zatím nikdo neví, tak snad se tu někomu z vás taky zalíbí
Nejak nefunguje. Ale aj tak odporucam vsetkym aby zostali tu. Pripadne aby autori noveho diskusneho fora uz na zaciatku pouvazovali o fuzii. :wink:
-
Cesko Slovenska inspiracia:
-
Vsak pozeram co pises, no neodpisal som, lebo si ma trosku spochybnila Smile Nevadi, vsak to snad harp coskoro odstrani.. Aj ked sa mi zda, ze uz o tom niekde pisal ze to nejako nevie osetrit…
Ked bude co len trochu casu pustim sa do toho. Zatial netusim co s tym je. Serverovy cas je vporiadku a offset mam nadstaveny tiez vporiadku. „Časy uvádzané v GMT + 1 hodina“ Co je nase pasmo. Slubujem polepsim to/sa.
-
Hmm zaujimave to by sa hodilo aj do temy Fotografovanie v muzeu. Mohla by si k tomu pridat aj nejaky popis freya?
Inak pozreram ze prostrednictvom ikonky nam pomali odhalujes svoju identitu.
-
Aj dnes sa chystame s Palom Fabianom na Uhrovec stavat klenbu. Budem referovat. Je mozne ze tam zajdeme aj buduci vikend. Minuli tyzden sme pripravili skruze.
-
Dnes som preindexoval / prepisal databazu do ktorej sa automaticky zapisuju klucove slova z kazdeho prispevku. Tato databaza sa vyuziva pri vyhladavani. Tym ze stare prispevky neboli pisane v tomto fore ich klucove slova su nie v databaze a tak v nich nemozeme prehladavat.
Po tejto uprave mozete prehladavat aj stare prispevky.
Mne osobne to velmi pomoze.
-
Hrad Lietava: Piata brana:
N: 49° 09.6360
E: 018° 41.0921
ALT: 693,70