Forum Replies Created

Page 219 of 253
  • harp

Member
    21. júna 2004 at 23:04 in reply to: Trencin – Hradby

na Viglasi sa vraj nieco prave robi. Firma to tam sanuje cementovou injektazou. Je to pravda?

• harp

Member
    18. júna 2004 at 22:05 in reply to: Muzeum v ociach ludi

pre: slusnyclovek: velmi zaujimave. Ocenim ak nase diskusie navstivite castejsie. Ja som vsak pocul o strate 15 mil. sk.

Tiez som pocul o tom ze jedna z pobociek SNM ma rozpocet (pomerne) 16 mil a naklady na mzdy cinia 15 mil.

• harp

Member
    18. júna 2004 at 22:01 in reply to: Nový grantový systém MK SR

To je problem vsetkych tych ludi vo vedeni nasich ministerstiev a aj vrcholnych kulturnych institucii. Nepouzivaju internet a ak ano idu si na hotmail precitat postu pripadne v SME nejaky clanok a tam to konci. Pocul som uz aj o tom ako si riaditel nemenovaneho muzea dal svojej sekretarke vyhladat stranku muzea ktoremu sefuje. :)

Niekto by mohol namietat vsak mame casopisy typu Pamiatky a Muzea ci Muzeum… V takomto casopise som vsak nikdy nevidel ziadnu poriadnu kritiku…

• harp

Member
    18. júna 2004 at 21:55 in reply to: Muzea a EU

Slusny clovek nepouziva cudzi e-mail. Radsej nech nepouzije ziaden akoby mal pouzit bez dovolenia mail MKSR.

Prispevok je inak vyborny. Stalo by mozno za otozku na MKSR, preco vynali statne Muzea a Galerie.

• harp

Member
    18. júna 2004 at 20:31 in reply to: Zaujimavosti z SK+CZ muzeii

Bratislavský samosprávny kraj – Malokarpatské múzeum Pezinok, vysunuté pracovisko Literárne a vlastivedné múzeum Svätý Jur, S P O R O F A – Spoločnosť rozvinutej fantázie – BRATISLAVA

Vás pozývajú na rezbársku výstavu

DREVENÁ PLASTIKA

vernisáž výstavy:
    25. júna 2004
    o 15. 00 hodine

v priestoroch: Literárneho a vlastivedného, múzea, Prostredná ul. 29, Svätý Jur, Jozef Achberger

Vystavujúci autori:
    JOZEF ACHBERGER (Svätý Jur), JÁN FERIANC,
    ALFONZ HAVRÁNEK, PAVEL KRKOŠKA,
    VENANTIUS OSCITÝ, STANO PEKÁR,
    VILIAM PERTL, PETER SOFKA,
    DEZIDER VÉGH, FERDINAND VÉPY

Výstava bude sprístupnená verejnosti :
    od 25. 6 – 25. 7. 2004, denne od 8. 00 – 16. 00 hod.

• harp

Member
    18. júna 2004 at 20:29 in reply to: Zaujimavosti z SK+CZ muzeii

SBM Banska Stiavnica: Podzemie ocami meracov v minulosti, Vystava je otvorena denne od 9.oo do 17.oo hod. v kaplnke v Kammerhofe a potrva do 8.8.2004.

Na vystave spolupracovali:
    Slovenske muzeum ochrany prirody a jaskyniarstva, Liptovsky Mikulas
    Slovenske banske muzeum a Statny ustredny bansky archiv, Banska Stiavnica
    Banske muzeum, Roznava

• harp

Member
    18. júna 2004 at 19:56 in reply to: Granty MK SR – pre koho vlastne sú?

…presnejsie:

1.1:

1.2:

• harp

Member
    18. júna 2004 at 2:40 in reply to: Požár zničil oltář v Kladrubském klášteře

2 templ: vase fotografie sa mi nepodarilo zaradit, prosim vlozte ich este raz vo formate jpg. Dakujem.

• harp

Member
    18. júna 2004 at 0:46 in reply to: SNM pripravuje CEMUZ

pre Margita: ja som tiez pracoval v Amise nahodil som tam tiez okolo 1000 poloziek. Potom som si vsak vyskusal Bach a Adlib museum. Amis je oproti nim len velmi velmi slaby odvar. Netvrdim ze Amis v urcitu dobu neplnil funkciu, ale dnes je uz uplne prekonany a nemal by sa pouzivat.

Kto by vam mohol pomoct s tlacenim cez laser? Amis by mal mat stale nejaku technicku podporu nie? Problem vidim v tom ze vasa laserova tlaciaren nema ovladace pre Dos. Amis bezi prave na tejto platforme.

• harp

Administrator
    18. júna 2004 at 0:38 in reply to: kupim starozitne hodiny – kredenc

pre miro: poslite prosim fotografie predmetov do fotoalbumu http://www.foto.obnova.sk sirka do 650px. format *.jpg

• harp

Member
    18. júna 2004 at 0:36 in reply to: burzy na Slovensku

Červený Kameň pri obci Častá:
    Burza starožitností a umelecko –remeselných výrobkov s bude konať sobotu 26.júna 2004. od 7.00 – 12 hod., predaj remeselných výrobkov až do 17.00 hod.

Návštevníkom je sprístupnený hradný palác, podzemie a obrazáreň. Prehliadky do hradu sa konajú každú hodinu v čase od 9.00 –17.00 hod., cez víkend do 18.00.

Informácie Vám poskytneme na tel: 033/6905800, 6905803, 6905832

• harp

Member
    18. júna 2004 at 0:34 in reply to: Požár zničil oltář v Kladrubském klášteře

2 templ: Ano poslali ste 7 fotografii. Niekto z nas na druhej strane ich musi verifikovat pred odpublikovanim. Nastal vsak drobyn problem s formatom *.tif v buducnosti prosim pouzite *.jpg do sirky 650px. Fotografie preformatujem a uverejnim.

• harp

Member
    18. júna 2004 at 0:31 in reply to: Odstraňování nečistot pěnou

Zaujimave, mohlo by to vyborne fungovat.

• harp

Administrator
    18. júna 2004 at 0:29 in reply to: Devín 2004

Napiste ako to dopadlo pripadne nam poslite fotografie.

dakujeme

• harp

Member
    18. júna 2004 at 0:25 in reply to: Kutna Hora 2004

Nedavno bola v kutnej hore najaka zaujimava pamiatkarska konferencia viete nieco o nej?

Page 219 of 253