harp
Forum Replies Created
-
Pozrel som si vasu stranku dk-atelier, ale ak mam pravdu povedat nenasiel som tam referencie obnovy drevenic. Bolo by ju skoda prestavat, nie. Nespecializujete sa nahodou len na novostvaby?
-
Ivan R: mozno ze vas sklamem ale kazdy jeden kamen pokial nema dokladnu upravu je nasiakavy. Toto je vzdy problemom treba si vytvorit vodorovnu izolaciu, podrezat, chemicky – co je v pripade kamena problem. Alebo predstavat pred priecku dalsiu a tu dokladne zaizolovat. A potom pokracovat. Baumit nie je riesenim na vsetko aj ked by chcel. Sanacna omietka sa pocase zanesie a treba ju odstranit a vymenit za novu. Ako vsak pod obkladackami?
Dalej Cementovy spric v takomto prostredi plnom vody a soli zabezpeci akurat to ze sa kamen pod nim rozpadne a pripadne ak nedoriesime izolaciu sol nam vytlaci aj obkladacky.
-
Nova anketa: Čo si myslíte o dobrovolnickych pamiatkarskych aktivitach?
-
Ukoncenie ankety:
Bol by podľa vás František Tóth na poste ministra kultúry „človek na svojom mieste“?
– áno 4.76 % (1)
– nie 95.24 % (20)Celkom hlasovalo: 21
-
Nemusi to byt chyba predosleho vlastnika moze sa jednat o hlinenu omietku. O tuto sa treba pravidelne starat. Minimalne 1 do roka. Idealne je 2x na jar po zime a pred zimou. Z vaseho prispevku nie je vsak jasne takmer nic. Chyba vek chalupy, ci je kombinovana s drevenou konstrukciou nad soklom.
Neviem kto vam povedal ze je stavana z bieleho kamena, ale asi to boli domaci. Oni aj casto velmi dobre vedeli ako sa o chalupu starat. Predavali si to z pokolenia na pokolenie a kazda generacia postup zdokonalila. (No mozno kazda nie. :). Potom vsak prisli 3 generacie z ktorich tretia prave kupuje chalupy a zacali ich hromadne nicit tym ake technologie a materialy pouzivali. Preto by bolo vhodne vidiet fotografie. Zaslite ich prosim do fotoalbumu na http://www.foto.obnova.sk, ich sirka nesmie presiahnut 650px.
Mohli by ste prezradit aj kde chalupa lezi? Novu Banu trochu poznam.
Po tejto zdlhavej procedure by pravdepodobne nebolo treba otlkat omietku, ale ako som uz povedal prilis malo informacii, na rady.
-
Zakladne crty fora by boli rovnake: Pisanie, odpovedanie, odpovedanie s citaciou, notifikacia na e-mail, zanechanie aktivneho odkazu, natiahnuie obrazku, vyhladavanie, moznost prispievat pod registrovanym nicom, moznost nadstavit zakladne formatovanie pisma: tucne, kurziva, podciarknute.
Zakladny rozdiel tkvie v tom ze Phorum (terajsie) je ovela jednoduchsie ako phpBB (snm). V phpBB je tiez moznost vystupovat pod urcitym obrazkom a mat hodnotenie podla odoslanych prispevkov.
Zaujima ma vas nazor. Chcem vediet ci by ste boli ochotny navyknut si na novy system v principe rovnaky, alebo by vam vyhovoval aj tento rozsireny o niektore moznosti, ktore som popisal vysie.
-
mag: prajem pekny vikend a potvrdzujem… :)
-
Od vcera nova verzia webovych stranok odboru. Vela vela fotografii.
-
Anketa: Bol by podla vas Frantisek Toth na poste ministra kultury „clovek na svojom mieste“?
– ano 5.56 % (1)
– nie 94.44 % (17)Celkom hlasovalo: 18
-
Vypol sa mi pocitac – volam sysadmina. Prichadza admin, tazko
povzdychuje, volaco si tam hundre pod nos, asi 10 krat otaca moju
stolicku, kope do pocitaca a ten sa zapina. Znova si tazko
povzdychuje,
stale hundre a odchadza. On je proste saman!Druha strana:
Zavolali ma k uzivatelovi – ten idiot sa tolko tocil na stolicke, ze
sa mu na nu namotal kabel zo zastrcky. Ticho nadavam, rozmotavam kabel,
odkopavam pocitac co najdalej pod stol, zapinam ho, nadavam,
odchadzam. -