Forum Replies Created

Page 198 of 253
  • harp

Member
    31. mája 2005 at 16:11 in reply to: Hrad Sklabiňa

Cas nam rychlo pokrocil a pomaly sa blizi zaver prveho polroka 2005. Tak,ako sme sa na poslednom zasadani „Zachranme hrady“ dohodli na navrhu predsedu Michala Svatenika,prisiel cas dalsieho zasadania. Preto sa predseda Svatenik rozhodol zvolat toto stretnutie na 11.6.2005 o 13:00 na panstve Sklabina a poprosil ma, aby som vas o tomto informoval.Prosim vas o spatne potvrdenie o ucasti,pripadne neucasti.Dakujem, s pozdravom

Rado Novak,clen ZnzLh.

• harp

Administrator
    31. mája 2005 at 16:04 in reply to: Ktore forum do novej verzie Obnova.sk?

Som viac menej rozhodnuty ze v novej Obnova.sk bude zjednodusene phpBB.

• harp

Member
    28. mája 2005 at 19:40 in reply to: municia

Jedno torpedo som zaradil do starozitnosti >>> spickove a jedno som nezaradil. Vsak vies preco.

• harp

Member
    28. mája 2005 at 19:39 in reply to: municia

pyropraktik, zaradil som ich do Nezaraditelnych fotografii asi predvcerom. Pre 3 fotografie nebudem predsa vytvarat novu kategoriu. Iba ak by si ich chcel poslat viac. Bez vsetkeho pre municiu novu kategoriu vytvorim.

• harp

Administrator
    27. mája 2005 at 23:40 in reply to: pokecat

Posunula sa smerom dozadu, hladaj lepsie. Na otazku ti tusim odpovedia: mag ci werner ci liptay ci niekto iny.

• harp

Member
    27. mája 2005 at 16:19 in reply to: municia

Presla, len co bude cas zaradim ju do fotoalbumu.

• harp

Member
    27. mája 2005 at 16:17 in reply to: burzy

Priebezne pozvanky na Burzy zverejnujeme na http://www.obnova.sk. Pouzite vyhladavanie v diskusiach a clankoch.

• harp

Member
    24. mája 2005 at 22:43 in reply to: municia

Ak myslis cez mail, tak nie. A ak cez formular vo fotoalbume tiez nie.

• harp

Member
    21. mája 2005 at 22:41 in reply to: Co Vam v muzeach chyba?

Premiestnil som sem temu zo Vseobecnych diskusii.

• harp

Member
    20. mája 2005 at 23:44 in reply to: Den muzei na Slovensku

Zajtra ak sa mi podari, idem si pozriet niektore muzea v BA. Este tip pre: tanter, sabatier, a mozno aj mag. Ak idete do BA muzei dajte mi vediet.

• harp

Member
    20. mája 2005 at 23:39 in reply to: Detektory kovov a zlato

Tema je uz otvorena a vola sa Municia. Hladajte v diskusnej rubrike Pamiatky.
    K fotografii: celkom by ma ta fotografia zaujimala, poslite mi ju ak mozete na e-mail: „obnova zavinacik obnova botka eska“. Ak sa hodi do portfolia zverejnim.

• harp

Member
    20. mája 2005 at 4:33 in reply to: spodná voda a rekonštrukcia stavby
  • harp

Administrator
    19. mája 2005 at 19:17 in reply to: Frantisek Toth ako Minister kultury

Dnes sa zas dal pocut, z by stalo za to zatvorit Narodnu galeriu a Filharmoniu.

• harp

Member
    19. mája 2005 at 17:09 in reply to: Den muzei na Slovensku

Ja som teda sledoval hlavne Slovensky rozhlas, a STV. V Stiavnici toho moc nechytim.

• harp

Administrator
    18. mája 2005 at 22:10 in reply to: Frantisek Toth ako Minister kultury

Dnes som z medii pocul spravu o tom ako novy minister kritizoval SNG za to ze hospodarila v minulom roku v strate. Zeby pan minister nevedel, ze kultura nie je natolko zivotaschopna ako napr. KIA. Ale bo chce menit vedenie galerie?

Page 198 of 253