Forum Replies Created

Page 195 of 253
  • harp

Administrator
    22. júna 2005 at 15:07 in reply to: predam pianino Petrof

pre vsetkych, ale hlavne pre lubosa: ked tvorite nazov temy v ktorejkolvek z diskusii na internete dajte jej tyky nazov aby aj bez kliknutia bolo jasne o co sa jedna. Teda: Nazov tejto temy predam je uplne nanic nakolko nehovori nic o tom co predam, takychto tem uz bolo na Obnova.sk vytvorenych aspon 5. Idem zmenit nazov na: predam pianino Petrof

• harp

Administrator
    20. júna 2005 at 21:49 in reply to: Frantisek Toth ako Minister kultury

Pravda: 18.06.2005 – 141/05 – jfellegi – zavi.nac – pravda.sk – str. 20

Vitajte, pan minister

Vitajte, pan Toth. Ste spravny chlap. Ste na svojom mieste. Konecne sa slovenskym ministrom kultury stal niekto nezatazeny. Niekto, kto sa nehanbi, ze kulture nerozumie. Niekto, kto si mysli, ze minister ma byt dobry manazer. Neda sa nesuhlasit. Vazne. Pred vami boli viaceri, ktori mali k umeniu viac ako blizko. A viaceri vela vody nenamutili. Mozno sa to podari prave vam. Len si, prosim, pamatajte: – ze ten skladatel bol Bizet. Nie bidet. – ze tretia symfonia Ludwiga van Beethovena je Eroica. Nie erotika. – a ze jeho deviata je s Odou na radost. Nie sodou na radost. – ze Li Po bol stary cinsky basnik. A Lipa je (tiez nie najmladsi) slovensky spevak. – ze Armstrong je aj Lance, aj Neil, aj Louis. Ale ze ten prvy je cyklista, ten druhy ze bol prvy muz na Mesiaci, a ze slavny dzezovy trubkar bol az ten treti, teda Louis. – ze az pojdete (nahodou) na Shakespeara, nebude to muzikal. Lebo ten stary blaznivy pan je kral Lear. A nie kral lyr. – a ze to kvarteto, co vyhodili zo Slovenskej filharmonie, su Moyzesovci. Nie Mojsejovci. Vitajte, pan Toth. Nemate sa preco hanbit. O kulturu sa aj tak nikto nezaujima. Preco by ste to mali zmenit? Preco by ste jej mali rozumiet prave vy?

• harp

Member
    20. júna 2005 at 14:34 in reply to: Archeologicke naleziska zasypat vs. prezentovat…

prislo eMialom od zuzany: ano,neni vsetko tak ako to vyznie.Ja som to s tym zasypavanim nemyslela zle.Je samozrejme,ze i ja chcem aby sa vsetky pamiatky zachovali a napisala som to tak preto,lebo som si myslela ze by to bolo mozno jedno z lepsich rieseni….Mrzi ma to…Zle som sa vyjadrila..

• harp

Administrator
    20. júna 2005 at 14:30 in reply to: Templari
  • harp

Member
    18. júna 2005 at 1:18 in reply to: Co Vam v muzeach chyba?

Aby sme nezahltovali tuto temu, vytvaram v Pamiatkach: Propagacne info o hradoch

• harp

Member
    18. júna 2005 at 1:14 in reply to: Dobrovolnícke aktivity.Majú zmysel?

Len doplnim, ak dudovavat tak casti, ktore dobudovanim stabilizujeme, alebo dobudovat miesto na ktorom je mozne postavit novy konzervacny zasah.

• harp

Member
    18. júna 2005 at 1:11 in reply to: hrady

nepochybne, plne suhlasim… :)

• harp

Member
    17. júna 2005 at 4:03 in reply to: Co Vam v muzeach chyba?

By som jedno aj uvital do redakcie Obnova.sk. Kolko stoji?

• harp

Member
    17. júna 2005 at 3:54 in reply to: hladam starozitnu liatinovu piecku

Veronika, staci inzerat napisat do jednej kategorie. Ludia si zvatsa citaju vsetky rubriky.

• harp

Member
    17. júna 2005 at 3:53 in reply to: Murarske naradie

Vdaka mag. Dnes som v SNK prisiel na zaujimave skosty. Uvidime co z nich vylezie. Tesim sa na knizky od teba.

• harp

Administrator
    15. júna 2005 at 23:31 in reply to: Frantisek Toth ako Minister kultury

Tak a uz je tam. A dal sa pocut ze prve co spravi, dostava divadlo z verejnych zdrojov.

• harp

Member
    14. júna 2005 at 16:55 in reply to: Zateplenie bytu ZVNÚTRA

theo: to je jedine obmedzenie zo strany Obnova.sk, inak su diskusie minimalne moderovane.

• harp

Member
    13. júna 2005 at 23:08 in reply to: Muzealita a vsetko okolo nej

Uf zacina to myslim dobre.

• harp

Member
    13. júna 2005 at 23:07 in reply to: Pamiatky v Trnave a okoli

Aha, tak tento aspekt som podcenil :) Dufam v to aj ja.

• harp

Member
    13. júna 2005 at 23:06 in reply to: Zateplenie bytu ZVNÚTRA

Inga a theo, ano je to filter: Takze zakaznici chvalia te metodu. Aby som to prelozil.

Page 195 of 253