harp
Forum Replies Created
-
Colly: Najskor som chcel odpovedat takto: „??“, potom som pochopil ze hovoris o stranke s nasimi fotografiami. Odpoved znie Ano, ta fotografia je jedna zo starsich a nemam cas ju vymenit.
Rad sa s tebou v B.S. stretnem. Tu je moje tel. cislo: 0907-344-743. Ked budes tu zavolaj.
-
Colly: Co je pre teba pamiatka? Kolko krat si sa rozpraval s pamiatkarom, ze mas voci nim takyto odpor. Alebo si sa s nimi nerozpraval nikdy, len si nieco o nich pocul. To je dost pravdepodobne.
Potom sa dedia famy ako: Pamiatkari mi prikazali patinovat novy komin z vnutra na cierno, aby vyzeral ako stary… atd.
-
prislo emailom: (MAros Pechy)
toto je pravda
fakt neviem v septembri cakame s manzelkou 2. prirastok do rodiny a ja by
som chcel mat byt v poriadku . v prvom rade si kupime digestor. moja predstava je : osekat omietku az do tehly a zateplit steny 2cm polyst. a na balkone to urobim z von ale asi hrubsim musim sekat omietku aj na balkone a do tehly ? maros -
Ca sa tyk tvojej odpovede palo, nemusi to byt tak. Plienam, machom a lisajnikom staci naozaj malo k zivotu. Niekedy sa ti pliesen uchiti aj na kamen. Ak tam ma vlhko a svetlo a aj nejake ziviny. Je pravda ze ak ma k dispozici organicky material, je pre nu jednoduchsie rast.
V omietke mozu byt stopove prvky tuku, alebo moze byt cela miesana s glejom. Moznosti je nespocetne vela.
-
Tusim ze som nieco vydel v ULUV na Obchodnej v BA.
-
Dalsie mozne a neoficialne stretnutie Obnova-kov je na hrade Cimburk, pocas workshopu: Workshop na hradě Cimburk u Koryčan. Takze skor pre priaznivcov Obnova.sk z CR. Informacie o workshope najdete v aktualnom clanku na titulnej stranke.
Mapa: Cimburk
-
Moje vylety a vylety redaktora pe.ef si mozete prezriet na: http://www.skola.obnova.sk v zalozke: Exkurzie.
Pripadne ja vo fotoalbumoch na http://www.foto.obnova.sk
-
Lodomeria: … v tvojom prispevku je trefne: „radujme sa a utekajme kade lahsie“. Dnes nie je akosi v mode tazsia cesta, ktora je castokrat vsak lepsia. A to aj v muzejnictve.
-
Lujza: musim ta popravit. Ja sa casto v mojich otazkach nepytam. Mam vlastny nazor. Len cakam kym luia napisu svoj a ja sa neskor pridam. Snazim k temam vyprovokovat diskusiu, ktora by mohla priniest zaujimave zistenie pre vsetkych jej ucastnikov a samozrejme aj pre mna.
V tvojom prispevku s tebou plne suhlasim, a paci sa mi aj zvrhnutie autenticity pri procese skazy, je to velmi zaujimave.
symboly a pojmy ako naturfakt – plne akceptujem
-
Templ: zaradil som do fotoalbumu len jednu fotografiu drevomorky, nakolko ostatne nebolo mozne charakterizovat. Mali v nazve medzery, diakritiku a pravdepodobne boli aj rovnake. Fotograiam treba dat kratky nazov bez diakritiky a medzier a umiestnit ich do korenoveho adresara, inak je problem s ich natiahnutim … ak je cesta dlhsia ako 255 znakov.
-
Myslis: Ktore forum do novej verzie Obnova.sk?, dole napravo pod zoznam aktualnych tem je odkaz na: “ Staršie príspevky“. Skus tam.
-
No… tusim ze by sa to dalo. Tym kartacom – kefou aj cele nie? Je to bezny sposob patinovania dreva.