harp
Forum Replies Created
-
Velmi pekna veduta. Ak mozem vediet z akeho roku je?
-
Tak napriklad ja, musel som cast fotografie odstranit inak by bolo v momente jasne o aky hrad ide.

Aj tak si myslim ze to hned uhadnete.
-
Tesi ma demo ze pripravujes tento serial. Ak by si mal zaujem mozes ho doplnit fotografiami a zverejnit ako clanok.
Napis dohodneme sa. Je to vyborna zasobaren informacii pre kohokolvek. Popularizacia vasej prace v ramci normy.
-
Azda len jedna poznamka ku cervotocovi a jeoho chuti na cokolvek. Videl som krasny stol zakryty plastovym obrusom a v obruse dierky po cervotoci. Ked sa potreboval dosta von proste to prehryzol.
Zaroven som vsak videl ako cervotoc hlbil svoju chodbicku tesne pod povrchom (1/2 – 1/4mm) bez toho aby co len vykukol.
-
Stavebne povolenie podla mna v tomto pripade treba.
-
O tomto tu uz bolo toho popisaneho vela. Skus si prezriet starsie temy. Ale je mozne ze by sme to v tejto teme mohli zhrnut.
-
V ziadnom pripade neprekryvajte parkety novym PVC. Poskodili by sa. Parkety maju vyssiu zivotnost ako laminat a su opravitelne. Doporucujem zachovat parkety!
A oprava? Zalezi na tom ci sa zmierite s skarami medzi nimi.
-
Podla mna v tom nemoze byt problem. Ak stavba nema zaklady mozes ju kludne umiestnit na svoj pozemok. Inak pekny napad s byvanim vo vagone :)
-
Idelane je mat k dispozicii viac pristrojov. A priemerovat.
8O
-
Este doplnim pala…
Okrem vsretkych tychto nedostatkov tam bola aj velmi neprijemna lektorka. Ale o tom sme tu uz niekde pisali. Myslim ze v teme: „Nezmyselne zakazy v Muzeu“. -
-
Hmm. Co si vsak myslite o tom ze nedobre nadstavene vetranie moze byt aj zdraviu skodlive. A naopak moze dobre nadstavene vetranie pomoct v oblastiach s radonovym zamorenim?