Dom Milenia Martin

milenium

Martin a okolie

Nové články 1x za mesiac na váš eMail.

Nerozosielame spam! Prečítajte si naše podmienky použitia.

Odpovede

  1. A prečo nie? Zdá sa mi neuveri…
    A prečo nie? Zdá sa mi neuveriteµné, ľe tam nepostavili nejakú pseudohistorickú ohavnos» typu Zámocká ulica v Bratislave. Nič proti histórii, naopak, ale keď sa súčasnos» stane históriou, moľno práve tomuto domu budú kunsthistorici sklada» poklony

  2. ku ąpičke slovenskej architekt…
    ku ąpičke slovenskej architektúry je to zaraďové uľ dnes (aj napr. v českej tlači). Verím vąak tým čo píąu, ľe v budove je neznesiteµná klíma. Tento problém je technicky veµmi »aľké vyrieąi» a zrejme by to stavbu eąte viac predraľilo.

  3. 2.čas». Zaujímavé je aké negat…
    2.čas». Zaujímavé je aké negatívne reakcie vyvoláva súčasná architektúra u verejnosti. Nad tým by sa malá architektonická kritika zamyslie». Odporúčam na túto tému kniľku neoklasicistu Criéra, ktorá je momntálne v predaji.

  4. priznam sa ze casom si na tuto…
    priznam sa ze casom si na tuto budovu zvykam a je pravda ze tam byva neznesitelne teplo ale je pravda aj to ze tam maju vyborne koktejly. Vsak je to ako pise napis na stene baru “cocktail bar” :)

  5. Kazdopadne bude budova raz v z…
    Kazdopadne bude budova raz v zaujme historikov. Podobne ako Aifelovej vezi, toto prirovnanie v suvislosti s diskusiami o Obiekte v martine som uz par krat pocul.

  6. Tiez som pocul ze prozaista Ma…
    Tiez som pocul ze prozaista Maupassant neznasal novu stavbu veze v Parizi a fakt ze do nej casto chodieval na kavu odvovodnoval tym ze je to jedine miesto v Parizi odkial na nu nie je vidiet.

  7. Je tu vsak otazka ktora dodnes…
    Je tu vsak otazka ktora dodnes burcuje obcanov Martina ci sa za peniaze ktore investovali do samotneho obiektu nedalo rozsirit centrum, alebo opravit niektore ine namestia. Ospravdlnujem sa za chybu v predoslom prispevku.

  8. NAJHOR©IA BUDOVA AKU SOM VIDEL…
    NAJHOR©IA BUDOVA AKU SOM VIDEL VED TAM LUDOM VIDIA A® DO ®ALUDKA!!!!!

  9. Úha, tak toto je moľné iba na …
    Úha, tak toto je moľné iba na Slovensku. Architekt si musel pomýli» lokalitu.

  10. Niekomu to je sympatické, niek…
    Niekomu to je sympatické, niekto nema k tomu co poveda». Preco napadat niekoho nazor? Ja osobne si vsak myslim, ze v Martine sa da utratit vela koruniek. Preco sa namiesto toho nedalo do poriadku napr. divadlo? No co? Ved ponuklo si 20 pracovných miest.XI

  11. Toto je architektúra? Ja som s…
    Toto je architektúra? Ja som si myslel, ľe je to dočasná pú»ová atrakcia.

  12. Nie som z Martina,ale mne sa t…
    Nie som z Martina,ale mne sa to paci. Dava namestiu smrnc 21.storocia.Osobne si centrum Martina pamatam ako nezazivne,nicim vynimocne, architektonicky nekompaktne.Len tak dalej Martin!

Comments are closed.