Zem, svet, človek a budúcnosť

Pozvánka na vernisáž výstavy maľby, plastiky a grafiky k 60. výročiu ukončenia II. svetovej vojny, pod názvom ZEM, SVET, ČLOVEK A BUDÚCNOSŤ.Vystavujúci autori : Marianna Arvay-Čunderlíková, Vladimír Balko,
Tibor Bártfay, Pavol Čáni, Martin Činovský, Jaromír Gargulák, Martin Gerbóc, Peter Kľúčik, Tomáš Krčméry, Ivan Kováčik, Ondrej 4, Katarína Vavrová, Alexej Vojtášek v komisárskej koncepcii Ľuboslava Mozu.

15. mája 2005 / nedeľa / o 16.00 hodine, galéria Merum, Modra

” Poslednú, verím že naozaj poslednú svetovú vojnu zažila Európa na svojom kontinente pre väčšinu z nás už veľmi dávno.”

Nové články 1x za mesiac na váš eMail.

Nerozosielame spam! Prečítajte si naše podmienky použitia.

Súvisiace články

Doba brondzová

Krasna socharska vystava z tvorby umelcov znamych hodnotou svojho diela
Tibor BARTFAY, Martin PALA, Ondrej 4. /Ondrej Zimka ml./, v komisarskej koncepcii Luboslava Mozu.

BALI

Pozvanka na 80. vernisaz vystavy aka na Slovensku este nebola, ktoá bude doplnená o predsatvenie novych knih. Moderné obrazy umelcov dnesnej Indonezie

Martinská fotografia 2005

Kultúrne centrum Martin pre Vás pripravilo ďalšie podujatie, ktoré sa oplatí vidieť.
V Kultúrnom centre na P.O.Hviezdoslava č. 5, Martin bude výstava fotografií členov Fotoklubu Karola Plicku, ktorý pracuje pri KC. Po roku Vám ponúkajú prezentáciu svojej práce.

Galéria NOVA

Galéria NOVA vznikla koncom roku 1990 a je najstaršou súkromnou galériou na Slovensku. Jej výstavný priestor sa nachádza priamo pod Michalskou bránou v centre Bratislavy. Medzi hlavné ciele galérie NOVA patria prezentácia najvýznamnejších trendov v súčasnom výtvarnom umení. Galéria NOVA sa hlavne orientuje a podporuje umelcov, ktorí sa venujú tvorbe sklenných objektov v duchu tradície Ciglerovej sklárskej školy.