Viktor Frešo in the Space

Obnova.sk Fotografia

SPACE/Galéria Priestor for Contemporary Arts si Vás dovoľuje pozvať na výstavu Viktor Frešo in the Space Vystavujúci autor/Artist: Viktor Frešo
Kurátor výstavy/Curator: Juraj Čarný, Koordinátor výstavy/Coordinator: Lýdia Pribišová

Miesto/Place: SPACE/Galéria Priestor for Contemporary Arts
Somolického 1/B, Bratislava

Obnova.sk Fotografia

Vernisáž výstavy/Opening of the exhibition: 29.9. 2005 o/at 18.00

After party: 29.9. 2005, Restaurant and pub Hlava XXII, Bazova 9, Bratislava

Otvorené/Open: denne 16.00 – 19.00
Výstava potrvá/Duration: do/until 21.10. 2005

Nové články 1x za mesiac na váš eMail.

Nerozosielame spam! Prečítajte si naše podmienky použitia.

Súvisiace články

Viktor Frešo v Žiline.

Mladý výtvarník Viktor Frešo (1974) je jeden z dvojice umeleckej skupiny Egoart, vzniknutej v roku 1999. Hlavným cieľom výtvarného združenia, ale súčasne aj jej členov nezávisle na sebe, je snaha o čo najväčšiu sebapopularizáciu.

Ako prvý vždy ten tretí

Martin Marenčin a Jozef Ondzik predstavujú v Považskej galérii umenia v Žiline dva autorské súbory dokumentárnej fotografie. Podstatnú časť autorských pohľadov na súčasné Slovensko predstavujú výsledky dvoch grantových programov pre dokumentárnych fotografov, prostredníctvom ktorých obaja autori dostali šancu predstaviť svoju víziu o aktuálnej slovenskej realite.

Socha/Objekt – Salón výtvarníkov Trnavského kraja

Galéria Jána Koniarka v spolupráci s Trnavským samosprávnym krajom v Trnave a Záhorskou galériou v Senici pozýva na vernisáž kolektívnej výstavy umelcov trnavského regiónu SOCHA/OBJEKT, ktorá sa bude konať vo výstavných priestoroch Synagógy – Centra súčasného umenia na Halenárskej ulici v Trnave v utorok 28. júna 2005 o 17.00 hod.

Ingrid Višňovská (1978)

1998 – 2004 Vysoká škola výtvarných umení, Bratislava, Ateliér priestorových komunikácií, doc. A. Čierny

Prezentovala sa sériou manipulovaných fotografií, ale predovšetkým multimediálymi priestrovými inštaláciami in situ, ktoré realizovala pre konkrétne prostredia (napr. Net, Space), alebo vo forme vizualizovalných projektov. Inštalácia Space, ktorú pripravila ako záverečnú diplomovú prácu pre suterénny priestor Galérie mesta Bratislavy v roku 2004 patrí k technicky náročným a časovo limitovaným inštaláciám.