Variácie na Shakespeara / Shakespeare

Pozývame Vás na tretí ročník atraktívnycj nočných prehliadok Starého zámku NOC NA STAROM ZÁMKUV BANSKEJ ŠTIAVNICI VARIÁCIE NA Shakespeara: BYŤ, ČI NEBYŤ?PIŤ, ČI NEPIŤ?
Termíny: 10. júla, 16. júla, 23. júla, 6. augusta, 13. augusta, 10. septembra
Vstupy: 20.30 hod., 21.00 hod., 21.30 hod., 22.00 hod., 22.30 hod., 23.00 hod. (maximálny počet účastníkov v jednom vstupe 40)Organizátori: Slovenské banské múzeum v Banskej Štiavnici
Spoluorganizátor: OZ Priatelia Thálie, skupina
historického šermu Bojník

Podujatie podporili: Rádio Expres, www.obnova.sk, Potraviny a pekáreň CONCOP – Čunderlík, www.zivotbs.sk,
www.banskastiavnica.sk

Rezervácie: Slovenské banské múzeum, Kammerhofská 2, Banská Štiavnica, tel.: 045 694 94 72, e-mail: info@muzeumbs.sk

Vstupné: Dospelí 120 Sk, deti 10 – 14 rokov 90 Sk. Neodporúčame návštevu s deťmi do 10 rokov.

Zľavy: Rezervácie vopred – dospelí 100 Sk, deti , 10 – 14 rokov 80 Sk, pre organizované skupiny nad 25 osôb poskytujeme výrazné zľavy.

TENTO PROJEKT BOL PODPORENÝ Z FINANČNÝCH PROSTRIEDKOV BBSK.

Nové články 1x za mesiac na váš eMail.

Nerozosielame spam! Prečítajte si naše podmienky použitia.

Súvisiace články

SBM – Noc na starom zámku

(9.7., 17.7., 24.7., 7.8., 14.8., 11.9.)
Po úspechu v minulom roku sa aj v tomto roku rozhodlo Slovenské banské múzeum pripraviť pre návštevníkov mesta, ale aj Štiavničanov zaujímavé nočné divadelné prehliadky s názvom Noc na Starom zámku. Aj v tomto roku sa predstaví celá plejáda štiavnických ochotníkov.. Chýbať nebudú ani členovia skupiny historického šermu Bojník z Bojníc.

Aké podujatia chystá Slovenské banské múzeum?

Odpoveď na otázku z titulku nie je krátka. Okrem tradične širokej ponuky kvalitných výstav pripravuje SBM v spolupráci s partnermi aj ďalšie zaujímavé podujatia. Všetko začne Festival kumštu, remesla a zábavy, ktorý sa bude v tomto roku konať netradične 7. – 8. mája a bude spojený s festivalom Envirofilm, ktorý sa počas uvedeného týždňa bude konať aj v Banskej Štiavnici.

Shakespeare na Starom zámku v Banskej Štiavnici

Slovenské banské múzeum v Banskej Štiavnici pripravilo aj v tomto roku nočné divadelné prehliadky Starého zámku. V treťom ročníku po témach starých povestí o Banskej Štiavnici (2003) a paródií na strašidelné príbehy (2004) prišla na rad téma na prvý pohľad dramatická – Shakespeare. Ako je však na podobných podujatiach zvykom, predstavenia budú prešpikované čiernym humorom a zábavou.zámok ožije Shakespearom