Študentské práce v Slovenskom národnom múzeu v Martine

SPŠ odevná Trenčín vystavovala študentské práce v Slovenskom národnom múzeu v Martine už pred dvoma rokmi. Už vtedy boli na výstavu veľmi pozitívne ohlasy.Keďže priateľskou školou odevnej priemyslovky je aj Škola úžitkového výtvarníctva Ružomberok, rozhodlo sa vedenie oboch škôl pripraviť spoločnú prezentáciu študentských prác a ponúknuť tak širokej verejnosti obraz o úrovni vyučovania umeleckých predmetov ako je výtvarná príprava, figurálne kreslenie, výtvarná prax, počítačová grafika, ale aj prax odevná, na ktorej študenti realizujú odev aj podľa vlastného návrhu.

Nové články 1x za mesiac na váš eMail.

Nerozosielame spam! Prečítajte si naše podmienky použitia.

Súvisiace články

Vzostupy a pády meny

Dňa 30. 9. 2010 o 14.00 bude v Slovenskom národnom múzeu v Martine slávnostne otvorená výstava Vzostupy a pády meny – menové reformy, odluky, rozluky a iné pohromy v 20. storočí.

Huby a ľudia

Dobrý deň, dovoľujem si Vás informovať o výstave konanej v Slovenskom národnom múzeu v Martine – Múzeu Andreja Kmeťa. Autorom výstavy je RNDr. Vladimír Straka.

Prezentáciu Bardejovského a Kremnického múzea predĺžia

BRATISLAVA 18. januára 2004 (SITA) – Prezentácia víťazných múzeí prvého ročníka súťaže Múzeum roka v Slovenskom národnom múzeu (SNM) v Bratislave bude otvorená o mesiac dlhšie, a to do konca februára. Ako agentúru SITA informovala Jana Mojžitová zo SNM, dôvodom je veľký záujem návštevníkov. Výstava ponúka prehliadku Šarišského múzea v Bardejove a Múzea mincí a medailí Národnej banky Slovenska v Kremnici.