ST osvetľuje hrad Beckov

BRATISLAVA 13. mája – Prezident spoločnosti Slovak Telecom Miroslav Majoroš dnes v popoludňajších hodinách slávnostne odovzdal Karolovi Pavlovičovi, starostovi obce Beckov dar „Osvetlenie Národnej kultúrnej pamiatky hradu Beckov.“ Tento projekt sponzorsky podporila práve spoločnosť Slovak Telecom, ktorá sumou vo výške 2,2 milióny Sk uhradila opravu osvetlenia hradu Beckov. Obyvatelia blízkeho i vzdialenejšieho okolia, ako aj domáci a zahraniční turisti sa tak môžu nielen počas dňa, ale aj vo večerných hodinách pokochať pohľadom na výraznú historickú dominantu dolného Považia.„Len nedávno sme sa oficiálne stali členom Európskej únie. Do spoločenstva európskych krajín vstúpila Slovenská republika ako rovnocenný partner, ktorý sa môže okrem iného popýšiť aj jedinečným prírodným či kultúrnym bohatstvom. Považujeme preto za veľmi dôležité podporovať obnovu a udržiavanie práve takýchto výnimočných klenotov našej histórie. Iste to prispeje k zviditeľneniu našej krajiny aj v kontexte Európskej únie,“ uviedol pri tejto príležitosti Miroslav Majoroš, CEO/prezident spoločnosti Slovak Telecom.

Slovak Telecom v súčasnosti patrí medzi najväčšie a najúspešnejšie spoločnosti na Slovensku. Svoje výnimočné postavenie sa snaží využívať aj na aktívnu podporu veľkého množstva kvalitných projektov, ktorých pozitívny výsledok je v čo najširší prospech jednotlivcov, ako aj celej spoločnosti. Zavŕšením tohto projektu spoločnosť nielenže prispela ku zviditeľneniu a k záchrane jedného vzácneho objektu, ale zároveň je to aj ďalším činom, ktorým spoločnosť napĺňa hodnoty a prísľub novej značky – ponúka riešenia pre lepší život.

Vďaku za tento čin prejavil aj Karol Polakovič, starosta obce Beckov: „Sme vďační za to, že sa našli ľudia, ktorí silou svojej osobnosti pomáhajú pri realizácií záchrany hradu Beckov. I keď možnosti získania finančných prostriedkov zo štátnych fondov a fondov Európskej únie sú čoraz lepšie a reálnejšie, obec by si takúto investíciu z vlastných prostriedkov nemohla dovoliť. Realizáciou inštalácie hradu Beckov priniesla veľmi veľký a kladný ohlas nielen v regióne, ale i zo všetkých kútov Slovenska.“

Nové články 1x za mesiac na váš eMail.

Nerozosielame spam! Prečítajte si naše podmienky použitia.

Súvisiace články