Peter Hámor – Koruna zeme

“Sú to fotografie o ľudskom úsilí pri dosahovaní najvyšších vrcholov kontinentov sveta, na ktoré ako prvý a jediný Slovák a 75. človek na svete vystúpil a obdivoval ich autor výstavy, Peter Hámor.”Dovoľujeme si Vás pozvať na výstavu fotografií o ľudskom úsilí pri dosahovaní najvyšších vrcholov kontinentov sveta, na ktoré ako prvý a jediný Slovák a 75. človek na svete vystúpil, obdivoval ich a fotografoval PETER HÁMOR.

Vernisáž výstavy sa uskutoční za osobnej prítomnosti autora dňa 05. mája 2005 /štvrtok/ o 17:00 hod. v priestoroch galérie Westend, Dúbravská cesta 2, Bratislava.

Komisár výstavy: PhDr. Ľuboslav Moza

Zaujímavým neskorým popoludním bude sprevádzať Marcel Forgáč. Pripravený je atraktívny kultúrny program. Knihu Petra Hámora Koruna Zeme, slávnostne uvedie do života Marek Ťapák. Na záver bude premietanie krátkych, tých najkrajších a najdobrodružnejších, autorových zostrihov z najvyšších krás zeme.

Autogramiáda – tombola – recepcia

Výstava potrvá do 06. júna 2005.

Nové články 1x za mesiac na váš eMail.

Nerozosielame spam! Prečítajte si naše podmienky použitia.

Súvisiace články

Martinská fotografia 2005

Kultúrne centrum Martin pre Vás pripravilo ďalšie podujatie, ktoré sa oplatí vidieť.
V Kultúrnom centre na P.O.Hviezdoslava č. 5, Martin bude výstava fotografií členov Fotoklubu Karola Plicku, ktorý pracuje pri KC. Po roku Vám ponúkajú prezentáciu svojej práce.

Výstava – akad. soch. M. Mäkký

Považská galéria umenia Vás pozýva na vernisáž výstavy tvorby predčasne zosnulého akad. sochára Milana Mäkkého. Výstava návštevníkom predstaví staršiu tvorbu autora v grafickom dizajne a súčasne jeho práce, ktoré vznikli v poslednom období.

BALI

Pozvanka na 80. vernisaz vystavy aka na Slovensku este nebola, ktoá bude doplnená o predsatvenie novych knih. Moderné obrazy umelcov dnesnej Indonezie