Noc múzeí a galérií

Obnova.sk Fotografia

Najvýznamnejšie bratislavské múzeá a galérie Slovenské národné múzeum, Mestské múzeum v Bratislave, Slovenské technické múzeum – Múzeum dopravy, Slovenská národná galéria a Galéria mesta Bratislavy v spolupráci s Miestnym úradom mestskej časti Bratislava – Staré Mesto – pod záštitou starostu mestskej časti Bratislava-Staré Mesto Ing. Petra Čiernika spolu s partnerom podujatia Magistrátom hlavného mesta SR Bratislavy pripravili pri príležitosti Medzinárodného dňa múzeí jedinečné podujatie…
Obnova.sk Fotografia NOC MÚZEÍ a GALÉRIÍ

sobota 21. 5. 2005 od 10. 00 h do 22. 00 h

Návštevníci budú mať možnosť za mimoriadnu ponuku jednotného vstupného na 18-tich rôznych miestach Bratislavy navštíviť spolu vyše 50 expozícií a výstav , ktorých prehliadka bude sprevádzaná výkladom pracovníkov múzeí/galérií, alebo výkladom samotného kurátora. Návšteva múzeí/galérií bude spestrená vyše 40-timi rôznymi sprievodnými aktivitami – špeciálnym programom podujatia. Pripravené budú aktivity pre deti a mládež (tvorivé dielne, súťaže), náučno-zábavné podujatia pre celú rodinu (koncerty, premietanie, exkurzie do depozitárov), odborné podujatia pre náročnejších (kurátorský sprievod, prednášky, besedy) a mnoho iného.

Návštevníci sa budú môcť zapojiť aj do súťaže o zaujímavé ceny. Pri navštívení múzea, či galérie, ktorá ho osloví svojou programovou ponukou, bude zbierať pečiatky múzeí a galérií, ktorých minimálny počet tri mu umožní dostať sa do zlosovania o ceny.

Pripravili sme bohatú ponuku aktivít a možnosť navštíviť viacero múzeí a galérií za veľmi zvýhodnené vstupné.

Informácie o podrobnom programe nájdete na www.snm.sk

Nové články 1x za mesiac na váš eMail.

Nerozosielame spam! Prečítajte si naše podmienky použitia.

Súvisiace články

GMB získala ocenenie Galéria roka 2007

Ministerstvo kultúry Slovenskej republiky v spolupráci so Zväzom múzeí na Slovensku a Radou galérií Slovenska, pri príležitosti Medzinárodného dňa múzeí (18.máj) udelili Galérii mesta Bratislavy titul Galéria roka 2007 v kategórii B – regionálne, mestské a miestne múzeá a galérie. Hodnoteným obdobím bol rok 2007.