Múzeá v Liptovskom Mikuláši zadarmo

Múzeum Janka Kráľa v Liptovskom Mikuláši si dovoľuje oznámiť, že pri príležitosti 720. výročia prvej písomnej zbierky o meste Liptovský Mikuláš sprístupňuje všetky svoje expozície…(Kapitoly z dejín mesta Liptovský Mikuláš – Nám. osloboditeľov 31, Tatrín a Žiadosti slovenského národa – stará evanjelická fara, Tranovského ul., Rázusovie dom vo Vrbici, Synagóga – Hollého ul.) a všetky krátkodobé výstavy širokej verejnosti po celý rok 2006 bezplatne – zdarma!

Nové články 1x za mesiac na váš eMail.

Nerozosielame spam! Prečítajte si naše podmienky použitia.

Súvisiace články

Deň múzeí: Kremnica, Levice, Liptovský Mikuláš

NBS – Múzeum mincí a medailí Kremnica
18. máj 2005:

– vstup do všetkých expozičných a výstavných priestorov zdarma
– o 9,45 hod. – vystúpenie sokoliarskej skupiny sv.Bavona z Banskej Štiavnice, krátka prednáška o ochrane prírody a o živote dravcov, ukážka výcviku dravých vtákov a možnosť vyskúšať si prácu s dravcami (repríza tohto programu sa uskutoční špeciálne pre žiakov kremnických škôl pre sluchovo postihnutú mládež a osobitnej školy).

Odpovede

  1. Múzeá v Liptovskom Mikuláši zadarmo

    2019 Komentar k clanku z predosleho systemu Obnova.sk: 2006-05-25 00:27:36 harp, Vyborne! Podla vzoru budapesti – zeby? Mohli by sa inspirovat aj ine muzea.

    2019 Komentar k clanku z predosleho systemu Obnova.sk: 2006-05-25 07:01:13 Rasto Marko harp,: Mozno ked vyhra volby lavicovy Smer a napcha miliony do neefektivnych muzei :)

Comments are closed.