BALI

Pozvanka na 80. vernisaz vystavy aka na Slovensku este nebola, ktoá bude doplnená o predsatvenie novych knih. Moderné obrazy umelcov dnesnej Indonezie
“Tak, ako na mnohych miestach v Európe, aj v dalekej Indonezii, na carovnom ostrove Bali mimo turistickych tras vytvorili vyznamni vytvarni umelci tvorivu koloniu, kde v atelieroch profesionalov vznikaju hodnotne umelecke diela. Vyber z nich mozete vidiet po prvy krat aj u nas.”

V komisarskej koncepcii PhDr. Luboslava Mozu
sa vernisaz uskutocni dna 21. aprila 2006 / piatok / o 18.00 hodine
v priestoroch galerie Merum, Šturova 108, Modra, Slovensko.

Vystavene diela maju pocas trvania vystavy vyrazne nizke ceny a su predajne iba cez galeriu Merum. Nove knihy si mozno zakupit za uvadzaciu cenu v priestoroch galerie pocas vernisaze.

Tel. /fax 00421 2 54789416, e-mail: merum@artem.sk

Nové články 1x za mesiac na váš eMail.

Nerozosielame spam! Prečítajte si naše podmienky použitia.

Súvisiace články

Doba brondzová

Krasna socharska vystava z tvorby umelcov znamych hodnotou svojho diela
Tibor BARTFAY, Martin PALA, Ondrej 4. /Ondrej Zimka ml./, v komisarskej koncepcii Luboslava Mozu.

Mladé umenie v Žiline

V Považskej galérii umenia v Žiline a na Stanici v Žiline – Záriečí sa vo štvrtok 17. marca 2005 uskutoční vernisáž výstavy Prieskum – Prieskumy, ktorá ponúka výber zo semestrálnych prác študentov z Dní otvorených dverí. História výstav prác študentov bratislavskej Vysokej školy výtvarných umení v PGU vznikla v polovici 90. rokov z iniciatívy doc.

Výstava – akad. soch. M. Mäkký

Považská galéria umenia Vás pozýva na vernisáž výstavy tvorby predčasne zosnulého akad. sochára Milana Mäkkého. Výstava návštevníkom predstaví staršiu tvorbu autora v grafickom dizajne a súčasne jeho práce, ktoré vznikli v poslednom období.