Zborník Hradiská – Svedkovia dávnych čias, práve vyšiel

Titulny obrazok blogu uzivatela: Orgon

V decembri naše Občianske združenie Hradiská vydalo zborník Hradiská – svedkovia dávnych čias. Je výsledkom realizácie myšlienky, aby naše Občianske združenie Hradiská, ktoré vzniklo popri stránke http://www.hradiska.sk/2016/01/vysiel-nas-zbornik-o-hradiskach.html , iniciovalo a podporilo projekt vydania zborníka odborných článkov archeológov, ktorý by bol prioritne zameraný na hradiská a život na nich. Zborník je vyústením našej ročnej intenzívnej snahy o to, aby zborník mal patričnú odbornú kvalitu a zároveň, aby sa stal dostupným a atraktívnym aj pre širšiu verejnosť. Bolo pre mňa veľkým potešením podieľať sa na príprave a organizácii projektu. Verím, že články potešia našich čitateľov rovnako ako mňa a ostatných členov nášho združenia.

 

 

Zborník je teda na svete. Bol vydaný v náklade 500 kusov, ktorý sa pomerne rýchlo rozoberá. Podľa priloženého obsahu máte možnosť viedieť, že príspevky do neho poskytli renomovaní slovenskí archeológovia. A verte, že všetky stoja za to. Jeho cena je 15 Eur a posielame ho na dobierku. Kto si ho chce objednať, môže tak spraviť na tejto emailovej adrese, kde uvedie MENO, PRIEZVISKO, ADRESU A POČET KUSOV.

Objednávacia adresa: zbornik.hradiska@gmail.com

Nové články 1x za mesiac na váš eMail.

Nerozosielame spam! Prečítajte si naše podmienky použitia.

Súvisiace články

Kresby hradísk

Pozorný čitateľ, zaujímajúci sa o našu históriu si určite všimol, že na Slovensku máme množstvo významných hradísk, ktoré postavili naši predkovia Slovania, ale aj hradísk, ktorých stavitelia boli

Odpovede

  1. uff, zborník išiel doslova na
    uff, zborník išiel doslova na dračku. Už je vypredaný. Ďakujeme za podporu!

Comments are closed.