Vinyl bazár na Stanici

Zdroj: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Vynil_vinil_92837841.png

Vracajú sa platne späť (do módy)? Alebo si už vinyl odkrútil svoje posledné otáčky? Bazár gramofónových platní v nedeľnom bare na Stanici, ktorý zaznie zvukmi poškrabaných trackov, zaprášených šansónov a preskakujúcich refrénov. Prineste si platne, ktorých sa chcete zbaviť, vymeniť, predať alebo speňažiť a súčasne obohaťte svoju zbierku novými kúskami. Gramofón na vypočutie bude k dispozícii.
Záver bazáru bude mať formu počúvacieho večierku pod hlavičkou Listening Lectures, kde sa však nebudú točiť vinyly, ale stláčať samplére a kontrolery. Košicko-bratislavská zostava príde s nádielkou drone-ambientu v podaní projektu Casi Cada Minuto a braindance-influenced elektronikou od asebesta.

nedeľa 11. 12. 2011, 15.00 – 24.00

Nové články 1x za mesiac na váš eMail.

Nerozosielame spam! Prečítajte si naše podmienky použitia.

Súvisiace články

Ako na kníhväzbu?

Už teraz sa môžete hlásiť na workshop, ktorý zrealizujeme v novom roku. Náplňou tohto dvoj-trojmesačného workshopu bude individuálna práca na jednotlivých knihách.

Haraburdy

Asi každý z nás sa už dostal do situácie, že si kúpil nový nábytok, alebo inú potrebnú vec a nevedel čo spraviť s pôvodným vybavením. Vyhodiť? Zničiť? Či nebodaj spáliť? Nie!!!! Niektorí z nostalgie uskladňujú použité veci na padlášoch, v šopách či iných priestoroch, ktoré sa z času na čas zaplnia a nastane čas veľkého upratovania.