Obete spočítané, trofeje odvezené

Titulny obrazok blogu uzivatela: Sasha

Záhada tajného vývozu niekoľkých ton cenného nákladu v obrnených vozidlách pod ochranou SBU z Kyjevského letiska Borispoľ o 2:00 ráno, 7. marca bez colnej prehliadky, je rozlúštená.

Podľa informácií kompetentného zdroja z verejného depozitára Ukrajiny boli na niekoľkých nákladiakoch v tú istú noc vyvezené cennosti, hodnota ktorých je podľa ohodnotenia Kučmom (r.2003) okolo 27 miliárd dolárov. Sú to starobylé zlaté šperky, obrazy, jedinečné historické artefakty. Ešte za Juščenkovej éry bol pokus amerických tajných služieb vyviezť tieto cennosti, klenotom ktorých sú “poklady skýtov”.

Súčasná kyjevská vláda ich dobrovoľne odovzdala svojim americkým patrónom, ako zálohu na úver, ktorým budú financovať už ukončený štátny prevrat a pripravovanú vojenskú provokáciu proti Rusku. Bez ohľadu na posledné udalosti, američania a ich kyjevské marionetky, zabezpečili možnú stratu na účet ukrajinského národa.
To, že ide o obrovskú vojenskú provokáciu, dokazuje koncentrácia súčasných ukrajinských vojsk pod Chersonom a taktiež hystéria s mobilizáciou záložákov, pripravených strieľať Rusov, ktorých spolu s bojovníkmi Pravého sektora tam posielajú na prípravu vtrhnutia do Krymu. Rozprestrená silná antiruská propaganda o agresii Ruska na Kryme, vypnuté ruské televízne kanály, pre lepšie dezinformovanie občanov Ukrajiny, podávanie správ o prichádzajúcej americkej lietadlovej flotily k Sevastopoľu (čo pre normálne rozmýšľajúcich ľudí je na smiech) na úplné zničenie ruských síl na Kryme, je jedna k jednej kópia situácie v Gruzínsku v Júli 2008, a Miho navyše sedí v administrácii prezidenta Ukrajiny. Americká partia vojny, stojaca za samozvanou kyjevskou vládou, sa ponáhľa s Ruskom zahrať vabank, v predvečer schvaľovania rozpočtu USA na budúci fiškálny rok, koncom marca. Aby sa vyhli kráteniu vojenských výdavkov, naplánovaného Obamom, potrebujú vytvoriť hrozbu novej svetovej vojny, ktorá bez osobitného rizika pre USA, môže byť zrežírovaná v ukrajinsko-ruskom vojenskom konflikte na Kryme. Paralelne s týmto konfliktom sa spustí zotrvačník svetovej finančno-ekonomickej vojny, ktorá má zničiť pomocou sankcií ruský finančný systém, po čom bude nasledovať aj krach významných európskych bánk. Toto umožní americkej oligarchii odpísať svoje dlhy rozpadajúcim sa finančným pyramídam na vojnu s Ruskom a vyjsť tak z finančnej krízy.
Sotva Turčinov a Jeceňjuk, oplakávajúc americké náklady na podnecovanie ukrajinských nacistov proti Rusku za poklady Ukrajiny, chápu, akej hry sa zúčastňujú. Tak ako ani naivní európski diplomati, herci a politici, ponáhľajúc sa legitimizovať trestný režim. Zostáva nádej na zdravý rozum veľkých európskych podnikov , spolupracujúcim s ruskými a americkými korporáciami a na zdravú myseľ Vladimíra Putina , ktorý má 2-3 dni , aby zmaril tento diabolský plán. Náklady na jeho realizáciu sú už zaplatené ľudom Ukrajiny, pre ktorý je v americkej geopolitickej hre pripravená rola obete.

zdroj

 

Titulny obrazok blogu uzivatela: Sasha

 

 

 

Za to Washington pomôže Kyjevu získať úver od MMF


“Za toto Jaceňuka a Turčinova treba jednoducho zabiť. Kladivom po hlave,” – napísal v sociálnych sieťach riaditeľ Moskovského centra Ľva Gumileva Pavel Zarifullin a pripojil odkaz s detektívnym názvom “Jaceňuk ukradol zlato Skýtov a odviezol ho do Ameriky.” Tento súčasný kyjevský údajný premiér nenápadne odviezol so Spojených štátov zlaté zásoby krajiny a poklady Skýtov. Komsomoľskaja pravda sa rozhodla dozvedieť všetky podrobnosti z prvej ruky.


– Pavel Viačeslavovič, odkiaľ máte také informácie?
– Oznámil nám to náš dobrý priateľ, ktorý naďalej pracuje v silových štruktúrach Ukrajiny. Prirodzene, jeho priezvisko a hodnosť nebudem menovať. 7. marca o druhej v noci z letiska Borispol v USA boli vyvezené zlaté zásoby Ukrajiny a celý rad cenností, vrátane zlata Skýtov. Ako zábezpeku úveru MMF, ktorý pre Ukrajinu budú vybavovať USA. Všetko bolo prísne tajné, ale tak to vyšlo, že informáciu sa podarilo odhaliť a odovzdať ďalej a teraz treba biť do všetkých zvonov. Pretože je to zločin nielen proti ukrajinskému štátu, ale aj proti našej celej eurázijskej civilizácii! Zlaté poklady Skýtov sú predsa základom našej identity. Rusov, Ukrajincov, Turkov, krymských Tatárov. Myslím si, že už len za toto je súčasnú vládu treba zvrhnúť a vrátiť všetko zlato z Ameriky naspäť.


– Na akú sumu boli odvezené poklady? A čo je to za zlato?
– Predovšetkým sú to šperky. V skutočnosti to všetko je bezcenné. Dokonca len hovoriť o hodnote pokladu vzhľadom na naše kultúrne dedičstvo je urážlivé. Je to hodnota každého z nás. Pred Skýtmi nevieme, čo bolo na našom území. Je to samotný začiatok našej civilizácie. Bol to zločin storočia!


– Kde bolo zlato uschované predtým? Bolo prístupné širokej verejnosti?
– Rozumieme tomu tak, že ho odviezli zo štátneho trezoru Ukrajiny. Niekedy ho vystavovali v múzeách. Celkovo sú ukrajinské múzeá podľa môjho názoru teraz vo veľkom nebezpečenstve, pretože hocikedy ďalšie časti kultúrneho dedičstva kyjevskí banditi môžu buď vyviezť alebo rozkradnúť.


– Ako v prípade Káhirského múzea?
– Pravdaže! Alebo v prípade Jantárovej komnaty.


– Váš zdroj videl ako Jaceňuk odvážal poklady?
– Videl príkaz.


– V čom ich prevážali?
– V kontajneroch, v automobiloch na prevoz peňazí.


– A nikto sa ich nepokúsil zastaviť?
– Nie. Patriotická vláda na Ukrajine je porazená, patrioti v Bezpečnostnej službe Ukrajiny boli buď prepustení alebo sa skrývajú v Rusku. Strašná tragédia sa deje pred našimi očami a my si ani neuvedomuje jej význam. Pripomína to stredovek, barbarskú minulosť.


– Zlato teraz zostane v USA?
– Pravdaže. Pre Američanov sú zlaté zásoby mimoriadne vzácne. Majú množstvo peňazí, ktoré nevedia na nič premeniť. Bolo niekoľko prípadov, kedy Čína žiadala konvertovať dolár na zlato a nevedeli nič urobiť, ponúkali Číne falošné zlato. Každej zlatej miliardy sa budú držať zubami-nechtami. Budú provokovať situáciu na Ukrajine všetkými spôsobmi, aby to zlato zostalo u nich, ako zábezpeka úveru MMF. А ak kyjevský režim padne, jednoducho si ho nechajú.


– Na svojej stránke uvádzate takú prognózu: schyľuje sa k rozsiahlej vojenskej provokácii. Čo to bude za provokácia?
– Budú pokusy zmariť referendum a obsadiť Krym. Ak to kyjevská vláda nespraví, z Krymu si zoberú príklad Doneck, Charkov, Odessa. Takže je to pre nich otázka života a smrti. Budú pripravovať provokácie, na ktoré v danej chvíli nemajú zdroje. Tieto zdroje im môžu dať iba Američania.


– Samotní Ukrajinci sa o vyvezení zlata za podmienok aktuálnej informačnej vojny hádam ani nedozvedia?
– Je treba zvoniť na všetky zvony. Ukrajinské médiá klamú, naše televízie vypínajú, preto našou nádejou je internet.


– Vy ste uverejnili túto správu na oficiálnej stránke a v sociálnych sieťach. Niekto z bratov-Ukrajincov si to už všimol?
– Píšu s pobúrením, ale keďže sa tam deje množstvo hrozných vecí, ľudí to už prestáva prekvapovať.

zdroj

 

Nikdy som nebol nijako zvlášť prorusky orientovaný, asi tak ako propoľsky alebo pročesky. Tiež si myslím, že predstava mnohých národov o tom, že iba ony sú povolané spravovať a chrániť svoje kultúrne dedičstvo je scestná. Pokiaľ je tento prejav demokratického riešenia pravdivý, jebezprecedentný, najmä preto, že ako zábezpeku natlačených papierikov zobrali národu, ale aj celej Európe kultúrne dedičstvo. Najironickejšie na tom je, že túto zábezpeku vymámili na demokraticky volených zástupcoch krajiny, ktorej Európska únia dlhuje 160 miliárd EUR.

Nové články 1x za mesiac na váš eMail.

Nerozosielame spam! Prečítajte si naše podmienky použitia.

Súvisiace články

V Leteckom múzeu pribudla balistická raketa z Ukrajiny

KOŠICE 3. januára 2004 (SITA) – Medzikontinentálna balistická raketa, ktorú Slovenskému technickému múzeu (STM) daroval ukrajinský prezident Leonid Kučma, bude novým unikátnym exponátom Leteckého múzea v Košiciach. Ukrajinskí mechanici dnes v areáli múzea začali montovať korpus rakety dlhý 23 metrov.

Odpovede

  1. toto je co za propaganda

    toto je co za propaganda sasha?? v tychto tyzdnoch ked rusi chrlia kydy na ukrajinu a zapad a naopak sa da verit takymto spravam len tazko. je to mozne overit aj z druhej strany alebo aspon niekde inde ako zo stranok podporujucich rusko ci konspiracne teorie??

    ……….lebo jeden rusky ujo povedal a nejaky xy to dal na net a tisic dalsich to da hned zdielat.

     

    nejdem tvrdit nic…mozno je to pravda, mozno nie. na kolko je tato informacia ale realna? zatial to beriem s velkou rezervou!

    ak aj odislo nejake zlato z ukrajiny..pozname jeho pravy dovod ( ukrajine hrozi napadnutie ruskou armadou  len za to ze par stoviek nackov tam mavalo bejzbolkami! blbci sa proste najdu vsade. a statnych prevratov tu bolo pred 25ti rokmi viac. je treba cennosti ochranit napriklad (?) ) alebo pozname len ten dovod, ktory nam poskytli rusi?? ukrajina je vo finacnych sra*kach – EU jej ide tiez poskytnut prachy, preco by poklad nemohol skoncit v DE napr a neprepravovat ho cez pol zemegule????

    toto je smiesne sasha!!.

     

    k tomu ze amici nam ( europe ) zobrali kult.dedicstvo asi tolko – myslis ze si to prisli na drzovku zobrat alebo sme im ju my sami predali???? tych otaznikov by som dal za touto vetou az po michalovce

  2. oprava:  rusi uz napadli

    oprava:  rusi uz napadli ukrajinu ( to ze krym patril vzdy rusom neriesim – je to zakonne ukrajinske uzemie  )

  3. :-D si ma dostal

     

    obom

    :-D si ma dostal

     

    obom je nam vsak jasne ze tatari na kryme uz dlhsi cas hraju len tretie husle

  4. Nakoniec sa tá skazka

    Nakoniec sa tá skazka skrátila, a ak bude Záporožská iskra new svietiť ako Financial Times tak uverím smiley Benjo DE určite nie najmä z diplomatických dôvodov, možno GB, ale určite US.

  5. ironia podla mna nie je na

    ironia podla mna nie je na mieste:

    ukrajinske zlate rezervy su k r.2013 36,1 ton zlata co zhruba odpoveda tomu clanku z proruskej internetovej stranky iskra.news odkial ocividne ta spravy vysla. ale aj tam sa pise vsade len presune zlatych rezerv!

    nemyslim ze zlate rezervy ktorejkolvek krajiny sveta = obrazy, sperky, “jedinečné historické artefakty” atd ako to opisuje ten “tvoj” rus – to je podla mna ruska snaha dostat mienku verejnosti na svoju stranu, lebo informacia ze zly americania “kradnu dedicstvo ich predkov” sa im teraz urcite hodi – to je u mna propaganda.

    podla mna to budu bezne zlate tehlicky, pruty. to ze situacia je na ukr. zlozita je jasne kazdemu – preco teda nepreviezt rezervy do bezpecia?? nevidim v tom nic nezvycajne. nevylucujem ze k takej operacii doslo, su to bezne praktiky. vies kolko ton zlata maju v usa ulozene ine staty?? nepodlozena info z netu hovori ze 60 statov. viem ze nemci tam mali ( aj ked to planovali stiahnut, neviem ako to dopadlo ) toho pozehnane. o tom ze by sa tam prevazala ukrajinska historia nie som presvedceny. pockal by som si na serioznejsie spravy a nesiril nepodlozene teorie podporujuce odpor voci inym narodom/statom. a ocividne to zial funguje lebo sa na to chytuju ludia ako na udene…

     

    p.s.: budes sa cudovat,ale ja ti sasha doverujem..z casti :) drzim sa tu vsak velmi pevne hesla “doveruj,ale preveruj”. a prehlad mi staci aky mam…aj ked rad sa necham poucit.

     

    p.s. pre vlcika: DE som vtedy spomenul kvoli tomu ze su hlavny zdrojom peniazi pre pozicky v ramci europy. nechat zapezpeku u nich by mi prislo logicke, bez ohladu na DE minulost. ale nemyslim si ze ide pri tom zlatom poklade o zalohu kvoli poskytnutemu uveru ( aj ked nepriamo sa to tak da brat samozrejme keby doslo uplne k najhorsiemu variantu keby ukrajina nechcela nieco splacat a pod ).

  6. Boli časy keď bola pravda len

    Boli časy keď bola pravda len to čo povedala Moskva. Časy sa zmenili a nič nie je pravda čo povie Moskva. Pravdou je, že sa Slováci majú dobre lebo si krajinu nemusia spravovať sami a nemusia sa spoliehať ani na pánboška, žijú si nad pomery lebo aj minister vyžije z 300 € a priemerná mzda je vyše 500 €. Súdruhovia máte vo všetkom pravdu, syn prezidenta spáchal samoúnos, tento štát nikto nerozkradol a gorila je veľký ludoop.

    benjo, pokiaľ chceš vedieť niečo o tom americkom zlate pripájam jeden propagandistický, proruský link.

  7. na toto sa uz neda rozumne

    na toto sa uz neda rozumne reagovat ked si to tak cele pritiahol za vlasy.. je jasne ze my sme taaaaaky malicky pani na to aby sme videli do hier maxi statov s tymi mini ci do ovplyvnovania svetovych cien zlata, ropy…

    u mna je to proste ruska bachorka ze ukrajina vyviezla svoje narodne poklady do usa za ucelom financovania niecoho protiruskeho. a to ze si ukrajina odvezie zlate rezervy z ich narodnej banky niekam do bangladesa ma voooobec netrapi a je to ich vec. bodka.

     

  8.      Asomtam, pretože

         Asomtam, pretože pochádzaš z opice (ako sám inde tvrdíš), opantali ťa konšpiračné teórie, ktoré ti nahradili Boha. Je to typické pre materialistov, že si nejakú náhražku za Boha vždy nájdu, aby sa metafyzické potreby človeka uspokojili. Ale naletieť na ruské konšpirácie už môžu ozaj len otrlé bytosti. V tých Topky.sk  môžeš argumentovať aj iným článkom o Ukrajine, v ktorom sa píše:
        “Ukrajinci podľa Turčynova budú vďační za akúkoľvek pomoc, “vrátane účastí medzinárodných expertov” na vyšetrovaní. To síce nepostupuje tak rýchlo, ako by si prezident prial, sľúbil však, že “celá pravda o vrahoch a ich zákazníkoch bude odhalená”.  “Vyšetrovanie dotiahneme až do konca, a ten nastane, až keď všetci – zabijaci a objednávatelia – budú sedieť na lavici obžalovaných,” zdôraznil Turčynov.”
       Navyše, keď ten estónsky minister nehovorí kto boli zabijáci. Hovorí o tom čo mu povedala lekárka, jedna z množstva iných lekárov. Ovšem vyšetrovanie 100 mŕtvych a 300 ranených neskončí tým, že jedna pani povedala (ani ona nevie kto to bol, len hovorí o rovnakých guľkách). Vyšetrovanie skončí tým, že budú zabijáci zatknutí. Na 1000 vystrelených guliek, ktoré majú vyšetrovatelia k dispozícii, sa musia vyjadriť špecialisti na zbrane, nie lekárka. Tak nebuď netrpezlivý a ešte si počkaj. Lebo potom budíš dojem akejsi leninskej vykopávky.
       P.S.  Najnovšia konšpirácia, špeciálne pre A som tam:    Krym nedržia Rusi, ale Jaceňukovi fašistickí neoznačenci. Chcú tak pred svetom očierniť mierumilovný ruský národ.

  9. Sasha – zrejme ten rusky

    Sasha – zrejme ten rusky “””””historik””””  ci ako ho nazvat, myslel toto skytske zlato z ukrajiny ;-)  alebo maju toho skytskeho zlata plne pivnice a cast je v NL a cast v nejakej “zalozni” v USA?? nemyslim.

     

    Holanďania zatiaľ nevedia, či skýtske zlato vrátia Ukrajine alebo Rusku

    http://www.sme.sk/c/7151222/holandania-zatial-nevedia-ci-skytske-zlato-vratia-ukrajine-alebo-rusku.html

     

    “Holandské múzeum si zbierku požičalo z Ukrajiny a má s ňou aj podpísanú zmluvu o návrate do múzeí.

     

    Zbierka umeleckohistorických predmetov s názvom “Krym: Zlato a tajomstvá Čierneho mora”, ktorá je do 18. mája vystavená v Múzeu Allarda Piersona v holandskom Amsterdame, sa musí vrátiť na Krym.

     

    Hovorca Amsterdamskej univerzity, pod správu ktorej múzeum patrí, pre ITAR-TASS povedal, že ešte nebolo rozhodnuté, komu sa skýtske zlato vráti.

    Výstava, ktorú otvorili začiatkom februára, sprístupňuje artefakty pochádzajúce z piatich ukrajinských múzeí, pričom štyri z nich sú situované na území Krymu.

     

    Amsterdamské múzeum podpísalo záruku o vrátení zbierky nielen do krymských múzeí, ktoré dnes už patria Rusku, ale aj do múzeí na Ukrajine. Vyvstáva tu teda právny konflikt a situácia je vážna…”

     

    POVEDAL by som ze pravda je presne naopak – keby bolo zlato v USA, asi by ukrajinci boli len radi…takto si ho uz chcu privlastnit rusi. teda ti ktori chcu nicit ukrajinsku historiu budu stat asi na presne opacnej strane ako to vyzeralo na zaciatku. rusi ukrajinu zozeru aj s topankami – im poberu vsetko co sa len da. ale tak co uz… kym to zlato neroztavia je dobre.

     

    koniec dobry, vsetko dobre ;-)

  10. Zlato sa našlo, a to je

    Zlato sa našlo, a to je dobre.

    K naj-ovi, niekedy mám podcit, že si farárom.

    Mňa neopantali konšpiračné teórie, pretože mnohé teóriou žiaľ nie sú. náhrady nepotrebujem ani za

    bohov, ani za nikotín, a to z dôvodu, že som na nich neveril, a s absenciov nikotínu som sa vysporiadal  bez vyššej moci.

    majdan som dennodenne sledoval, v ruskej, poľskej, aljazire,,,

    To, že rád Rusov neznamená,že schvaľujem to čo sa deje na Kryme a bude diať na východe Ukrainy. vyzerá to tak ako keď Dolfi vystrkoval rošky.

    Skýtske zlato sa našlo, a tak 

    Obete spočítané, trofeje nájdené.

     

    PS:článok píše o pár artefaktoch zapožičaných pre nejakú expozíciu v Holandsku. Nijako z toho nevyplýva, žeby Ukrajina zapožičala všetky skýtske artefakty, ktoré vlastnila. Logika hovorí, že určite nie. Článok dokonca ani nehovorí o tom, že zapožičané artefakty nesú názov “skýtsky poklad”, takto sa zvyknú označovať nálezy z jedného súboru, nie artefakty zozbierané z viacerých múzeí. Takže nič v článku nevylučuje pravdivosť (nie príliš rozšírenej) fámy, že nejaký “skýtsky podklad” bol majdanistami niekam vyvezený.

    Inak nahliadnutie do trezorov bank a depozitov muzei by prípadnu rusku dezinformáciu 100% vyvrátilo.

    Золото скифов находится в музее исторических ценностей Украины, – заведующая музея
    Больше читайте здесь: http://112.ua/ekonomika/zoloto-skifov-nahoditsya-v-muzee-istoricheskih-cennostey-ukrainy-zaveduyuschaya-muzeya-34731.html

  11. Sasha, máš pravdu. Dnešné

    Sasha, máš pravdu. Dnešné udalosti potvrdzujú tézy o MMF a národnom poklade.

    Kto pozná z autopsie reálie v US, najmä informačný systém, vie ako oklieštené, pokrivené a scenzurované spravodajstvo zapĺňa médiá.

    Viem že tu nie je priestor na politiku/politikárčenie a rešpektujem to.

    Ale pár strán z Bulgakova a Zoščenka pod perinku pod lampu je dovolených, nie?

  12. Rusi konečne splatili dlh

    Rusi konečne splatili dlh Slovensku. 
         “Prevodom viac ako osem miliónov dolárov sa skončilo (2013) splácanie ruského dlhu trvajúce od vzniku Slovenskej republiky. Štát za dvadsať rokov získal nerastné suroviny, peniaze, ale aj problémové lietadlá či nedostavané Cyklotrónové centrum. Navyše deblokovanie dlhu vo výške 1,7 miliardy eur bolo počas všetkých vlád spájané s klientelizmom a konkrétne detaily o splácaní ruského dlhu verejnosť stále nepozná”.

            http://spravy.pravda.sk/ekonomika/clanok/284622-rusi-konecne-splatili-dlh-slovensku/

    A ja dodávam: no išlo to z nich ako z chlpatej deky. Človek by neveril, ako sa desaťročia pomáhalo Rusom, nahrádzali sme vlastne MMF. A teraz Rusi nedokážu strpieť opozdenú 2-mesačnú ukrajinskú splátku!!!. Nuž, východ nie je západ….

  13. Vidieť to čo chceš vidieť –

    Vidieť to čo chceš vidieť – vidíš. 

    Nie som odborník, a ni kresťan. Mám však názor, možno aj pomýlený, ale mám.

    O dlhu Ruska. To je zložité, cena ropy za dampingované ceny sme brali z ruskka. Dlhodobo,aj iné nerastné bohatsvo, rudu, plyn….Lacná ruská energia a česká spolupatričnosť urobila s chudobného Slovenka celkom sebestačnú krajinu, ktorá nebola extrémne ZADĹŽENÁ.

    Ono je to celkom jednoduché dlh znamená žitie nad pomery. Žiť nadpomery znamená v budúcnosti splatiť blahobyt súčasnosti. Splatiť sa dá prácou, že časť odvedenej roboty ide na splatenie dlhu, alebo majetkom štátu.

    Ak mi niekto požičia nerobí to pre moje dobro, ale preto, že vie že mu to budem musieť splatiť. Náš štát je vazal, v rukách ho majú finančné skupiny a MMF (ovládaný istou skupinou ľudí). 

    Vidieť klad v západnom štýle života, teda žití na dlh je naozaj úbohé, ale čo je horšie krátkozraké. Naj ty ako kresťan by si sa mal utiekať k Rusku, ktoré je omnoho kresťankejšie ako západ. Liberalizmus je najväčším nepriateľom náboženstva. To čo robí Putin je presne boj  za kresťanstvo, za tradičné hodnoty. Putin si jednoznačne uvedomuje že EÚ ide o zneužitie Ukrainy. Potrebuje ju pre svoj stagnujúci trh. Konzum sa zastavil, bez nových odbytísk rekonomický rast nie je možný.

    Nepochybujem o tom, že na Slovensku je ekonomicky najlepšie, ako kedy bolo. Život sa podľa mňa stal neznesiteľný. Človek rozmýšľa ako ojebať človeka. Celebriti su bezduché sliepočky, smotánka zlodeji a podvodníci. Politici klamári, úplatkári a prospechári. Občania dostali okovy a reťaze a ani nepochopili, že ich majú.

    Osobná sloboda za bolševika bolá násobne väčšia, ako dnes. Kapitalisti priťahujú reťaz, ľudia sú (plebs) už  nepotrební. Nemusím si pomahať konšpiračnými teóriami, stačí pozorovať demografický vývoj. Propaganda dosiahla to, že “západná kultúra” teda aj Slovensko dobrovoľne vymiera. Niekto nechce, iní si nemôžu dovoliť deti.

    Peniaze? Čo to vlastne je? Viera v papierik?

    https://www.youtube.com/watch?v=DeGTVtG4HuE

  14.   A som tam, ty neustále

      A som tam, ty neustále dokazuješ, že ľudí ktorí neveria, že sú stvorení na obraz Boží, vedie vývoj k opici. Teda dole vodou….

  15. Bratia a sestry.

    Niekady,

    Bratia a sestry.

    Niekady, keď sa zamyslím, šľak ma ide  trafiť z toho ako sme manipulovaní, no niekedy by som hádam aj strieľal, tak som zmanipulovaný.

    Keď to chodí ako kačka, kváka ako kačka, vyzerá ako kačka, je to KAČICA. a nie kačka.

    Bilderberg nie je konšpiračná teória. Bilderberg je realita.

    ———————————————————————————————————————————–

    Mnoho času som venoval puču nazývynému u nás Nežná revolúcia. Ani tak nie ako priamyaktér, ale s odstupom času, ako hľadač pravdy. Chcel som  vedeieť či sme to naozaj vyhrali, alebo sme boli len figúrky tak ako účastnci Majdanu,

    Chcel som vedieť, či som bol v “89 za hrdinu, alebo za dobehnutého a zmanipulovaného chuja. So smútkom  v duši som zistil, že som bol a  aj ostal to druhé.

    Videl som aj mŕtvych Rumunov

    Přes již „čisté“ Maďarsko od socialismu se rumunské opozici tiše dodávaly zbraně. A nakonec, současně v několika světových televizních kanálech byl odvysílán příběh o vraždách civilistů tajnými agenty rumunské tajné služby „Securitate“ ve městě Timisoara, „hlavním městě“ rumunských Maďarů. CIA nyní přiznává, že to byla skvělá montáž. Všechny oběti vlastně zemřely přirozenou smrtí, a mrtvoly byly speciálně přivezeny na místo z místní márnice, jelikož nebylo těžké podplatit lidi ze sanitky. Před 15 lety byla poprava bývalého generálního tajemníka Rumunské komunistické strany a jeho manželky Eleny prezentována jako projev vůle lidu, kteří svrhli nenáviděný komunistický režim. Nyní je však jasné, že to byla další operace CIA, která byla pouze kryta fíkovým listem „boje s totalitarismem“.

    videl so dokument, kde naozaj boli tieto mŕtvoly už po pitve (zašívane) prezentované ako čerstvé obete.

    Bol som podvedený ale aspoň  o tom už viem, čo mnohí (šťastní) našťastie nevedia.

    ————————————————————————————————————————————————–

    Pre mňa najsilnejšie posolstvo manipulácie sveta bol útok na DVOJIČKY.

    Celý svet v priamom prenose videl ako druhé lietadlo vletelo do dvojičky.  Potom dookola roky sa na tento teoristický čin pozerá v spravodajstvách celý demokratický svet. Väčšina nemá dôvod  neveriť vlastným očiam, a vlastnému rozumu,

    USAma Bin Laden (môj avatar na obnove je on zkrížený s JK) chorý deduško s dobráckym výzorom to všetko zmenežoval…Vôbec som sa nezamyslel, že veci by sa mohli udiať aj ináč.

    Videl a spoznal som snáď všetky konšpirašné teórie.

    Dnes ma už nikto nepresvedčí, že to bolo tak ako uvádza oficiálna verzia.

    Všetci si môžu dohľadať na nete rôzne “komšpiračné teórie”.

    Tower 7 spadol, tak ako obe zasiahnuté veže rýchlosťou voľného pádu  (3 sekundy), Pre Tower 7 určené lietadlo čo sa zrútilo do poľa v štáte Pennsylvánia. To sa dá usúdiť z jeho miesta a času štartu (moja vlastná konšpirašná teória).

    Keď sa nad  tým zamyslite tak  tam  vlastne nesedí  nič. Či už najdenie pasu teroristu, nezasiahnutie proti kamikadze uneseným lietadlám (dokonca jedno zasiahne hodinu po dvojičkách Pentagon), volania s mobilov v unesenom lietadle vo výške kde nieje žiaden signál..

    ———————————————————————————————————————–..

     

    Po Ukraine sa údajne šírili rovnaké plagáty ako v Egypte.

    Neviem, či je pravda, že zlato, z Ukrainy odišlo, ale ak áno neveští to nič dobré. Tak ako je to v Tisícročnej včele na vojnu treba Peniaze,,peníze,peneži.

     

     

  16. Ježišikristenanebi! Tak už aj

    Ježišikristenanebi! Tak už aj sem prenikli propagandistické grcy rusáckych platených trollov?!  

    Jdu blejt velebnosti!

    Táto stránka sa doteraz venovala pamiatkam , reštaurovaniu, obnove.

    Politika a propaganda je DEŠTRUKCIA.

    Ak budete takto pokračovať, bude načim stránku premenovať. A

    mne zmazať pracne všetky príspevky a zrušiť konto

    Tento príspevok patrí do šuflíku off topic , nie do blogu.

    Do podobnej šuplódne ako tie náboženské bláboly – šup tam s ním!  

  17. tak je to taka tema ohladne

    tak je to taka tema ohladne pamiatok zamotanych do medzistatnych natahovaciek…takze trochu politiky a konspiracii co,kto, ako, s kym a preco sa sem aj patria. aj ked ja to tiez nie moc rad vidim..

    uz ked sa tu zavinac ozval tak aspon k teme ze tuknem nove info, aj ked nie je o com pisat…tato cast zlateho pokladu skytov je stale zastavena v NL vdaka holandskemu sudu a iste sa v tom nic tak skoro nezmeni.

    poklad myslim patri tam odkial prisiel, teda hlavne do krymskym muzeii ale z naseho europskeho pohladu je to stale okupovane uzemie.. toto sa bude tahat podla mna roky rokuce.

  18.   Pousmial som sa nad nad tou

      Pousmial som sa nad nad tou “náhodou”, že si sa Zavináč ozval do roka a do dňa od posledného príspevku. O ďalší rok bude ale zas všetko ináč. Omnia tempus habent.

     

Comments are closed.