Kresielka po rekonštrukcii

Titulny obrazok blogu uzivatela: pallok

Je tomu trošku viac ako pol roka, keď som tu zavesil pôvodný stav tejto štvorice s tým, aby to niekto skúsil oceniť. Keďže žiadna relevantná cena neprišla, nechal som nábytok tak trochu “zreštaurovať”, nebudem menovať, ide o pána v dôchodku, poskytol mi všetko, okrem dopravy a stálo ma to: skúste si tipnúť, ak to niekto uhádne, za odmenu prezradím zdroj, kde som tie kresielka našiel.

Nové články 1x za mesiac na váš eMail.

Nerozosielame spam! Prečítajte si naše podmienky použitia.

Súvisiace články

Haraburdy

Asi každý z nás sa už dostal do situácie, že si kúpil nový nábytok, alebo inú potrebnú vec a nevedel čo spraviť s pôvodným vybavením. Vyhodiť? Zničiť? Či nebodaj spáliť? Nie!!!! Niektorí z nostalgie uskladňujú použité veci na padlášoch, v šopách či iných priestoroch, ktoré sa z času na čas zaplnia a nastane čas veľkého upratovania.

Ministerstvo vyhlásilo súťaž Kultúrna pamiatka roka

Ministerstvo kultúry a cestovného ruchu SR aj v tomto roku vyhlásilo súťaž Kultúrna pamiatka roka. Rezort kultúry akciou podporuje zodpovedný prístup vlastníkov národných kultúrnych pamiatok a predstaviteľov samosprávy miest a obcí k ochrane kultúrneho dedičstva. Zámerom súťaže z hľadiska prínosu pre ochranu pamiatkového fondu je oceniť prípravu a realizáciu obnovy alebo reštaurovania kultúrnych pamiatok ako aj prípravu a realizáciu obnovy historického prostredia na území pamiatkových zón a pamiatkových rezervácií Slovenska.

Odpovede

  1. Tento post do blogu

    Tento post do blogu nepatrí.

    Pokiaľ si na Obnovu písal a odvolávaš sa na to, pomohol by link na tvoj post. Rada do budúcnosti – keď nedostaneš odpoveď pripomeň sa a tvoja téma sa objaví v prehľade a to najdôležitejšie, umiestňuj svoje posty tam kam patria. Žiaden post v diskusiách “Starožitnosti a zbierky” a “Reštaurovanie a konzervovanie” od 1. 1. 2013 sa netýka “kresielok”.

  2. Na stranku pridania

    Na stranku pridania blogu: http://www.obnova.sk/pridat/blog

    som koli postom typu “cena obrazu”.

    pridal tento text:

     

    Príspevok vo vašom blogu má byť ucelený a informačne hodnotný. Vrcholne nevhodné sú príspevky ktoré žiadajú komunitu o určenie hodnoty nejakej zbierky či starožitnosti. Takéto príspevky smerujte do diskusií. Porušenie tohto pravidla bude mať za následok zmazanie príspevku a/alebo zablokovanie užívateľa.

     

  3. Prosím o ospravedlnenie,

    Prosím o ospravedlnenie, nemám s týmto prostredím takmer žiadne skúsenosti, naozaj prepáčte všetci.

Comments are closed.