Ako na kníhväzbu?

Titulny obrazok blogu uzivatela: harp

Už teraz sa môžete hlásiť na workshop, ktorý zrealizujeme v novom roku. Náplňou tohto dvoj-trojmesačného workshopu bude individuálna práca na jednotlivých knihách. Každý z účastníkov by si mal na konci odniesť vlastnoručne zviazanú knihu. V prvej polovici sa budeme venovať šitej väzbe a návrhu prebalu prázdnej knihy, ktorá môže poslúžiť ako skicák, poznámkový blok alebo album. V druhej polovici sa mrkneme na knihy, ktoré je potrebné previazať alebo prebaliť a to z dôvodu poškodenia alebo z čisto estetického dôvodu. Ruka v ruke s týmto workshopom bude fungovať grafický workshop, kde si účastník môže navrhnúť a vytlačiť obal knihy. Dielňa bude prebiehať nielen na Stanici, ale tiež v spolupráci s knižnou dielňou Lidy Mlichovej. Lektoruje ju Martin Krkošek.

Dielňa je určená pre záujemcov od 15 rokov. Otvorí sa v pravidelných týždňových intervaloch, v termíne podľa dohody, pri minimálnom počte 4 záujemcov. Poplatok za dvojhodinovku týždenne je 3,- €.
Registrácia záujemcov: mjk@cmail.cz (Martin Krkošek – CZ),  hanka@stanica.sk, 0907 178 756

Viac na: http://www.stanica.sk/2011/12/06/ako-na-knihvazbu/

Nové články 1x za mesiac na váš eMail.

Nerozosielame spam! Prečítajte si naše podmienky použitia.

Súvisiace články

Stanica plná detí

V čase od pondelka 21. do soboty 26. augusta 2006 sa bude každé popoludnie od 13.00 do 18.00 odohrávať v kultúrnom centre Stanica Žilina-Záriečie Letné detské sympózium naplnené tvorivým programom. Poslednú noc môžu stráviť priamo na Stanici so zaujímavým večeným programom, na ktorom nebúde chýbať ani ohňová šou.