| Autor |
Správa |
| < o Obnova.sk ~ Ste tu prvy krat? Mate vela otazok? |
|
Zaslal:
Po 08. Jan. 2007 10:09
|
|
|
Administrátor

Založený: Dec 04, 2003
Stav: offline
|
Nakolko sa nam zacali mnozit diskusne temy a informacie o tom ako funguje diskusne forum a cely system Obnova.sk rozhodol som sa vytvorit tuto temu, ktora bude fungovat ako rozcestnik informacii o fungovani portalu Obnova.sk
Tema je v rozpracovanosti!
Zoznam odkazov:
Všeobecne:
Pridávanie informácií do Obnova.sk / harp / Vsetky moznosti ako vlozit informacie do Obnova.sk...
Netiketa / Saša / Desatoro slušného používateľa Internetu...
Propagujeme Obnova.sk, ako sa len da / harp / Ako propagovat Obnova.sk vo svete a doma...
Komunita:
Kaviareň / Saša - kaviarnik / Kaviareň je to trochu staromódna, takže pľuvanie na dlážku, používanie hrubých výrazov, podomový predaj a ukazovanie sprostých obrázkov je zakázané, rovnako ako politizovanie a bezdôvodné preháňanie obsluhy.
Ako si kupit tricko Obnova.sk? / harp / Kúpou trička podporíte Obnova.sk. Pri kúpe trička Obnova.sk si môžete vybrať z volných čísiel darcov (donorov). Navrh na tricko Obnova.sk si prezrite tu!
Stretnutia obnova-kov / harp / Fyzicke stretnutia navstevnikov portalu.
Ocenenie pre Obnova.sk (2006) / harp / Fyzicke stretnutia navstevnikov portalu.
Ako to myslime s Obnovou / lazyman / Dnes som sa dozvedel, ze obnova zije zo vzduchu. Raz som sa to skusal so skreckom - zdochol. Myslim ze je to nezdravy stav a preto spustam hlasovanie...
Diskusie:
Ako vkladat fotografie do diskusii / harp /
Ako na to - I. [zoznámte sa s Obnova.sk] / Saša / Perfektne navody ako sa zoznamit z diskusiami na Obnova.sk. Farby, citacie, ako vhodne zvolit nazov prispevku... Cislo 1.
Ako na to - II. [zoznámte sa s Obnova.sk] / Saša / Perfektne navody ako sa zoznamit z diskusiami na Obnova.sk. Texty, formatovanie, avatry, emotiikony, interna posta. Cislo 2.
P O R A D Ň A / Saša / Dobrovoľne beriem na svoje bedrá úlohu onoho "skôr či neskôr" a uvedomujúc si zodpovednosť úlohy otváram túto poradňu, pre potrebu i nepotrebu našej pospolitosti...
Ochrana proti SPAMu na Obnova.sk / harp / Nepocitia to registrovany uzivatelia, naopak pocitia to uzivatelia, kt. chcu pisat anonymne a zasielat aj kontaktne informacie...
OBRÁZKY - obrázky - obrázky / Saša / Obrázok - požehnanie a prekliatie každého fóra, nočná mora administrátorov, potešenie i častý dôvod znechutenia používateľov...
Technicke a statisticke:
Navstevnost na Obnova.sk / harp / Navstevnost novej a starej Obnova.sk.
Obnova.sk: verzia pre PDA / harp / Obnova.sk uz davnejsie spustila verziu clankov pre PDA a mobilne telefony.
Obnova.sk: export prstrednictvom RSS kanala / harp / Davnejsie sme spistupnili export clankov a diskusii prostrednictvom RSS kanala.
Doplnky a zabava na Obnova.sk / harp / Prevod arabských čísel na rímske císla, prevod textu do morseovky, mesačná fáza, hodiny a kalendár, OnlineHry Obnova.sk, Archív článkov, Posledných 333 článkov, Štatistiky NAJ článkov, diskusií, redaktorov a iného.
Ako Karmiť? (Kaviareň) / Saša / Hodnotiaci aparát s označením "Karma" je umiestnený v texte pod avatarom (malý obrázok charakterizujúci registrovaného používateľa). |
Naposledy upravil harp dňa So 24. Jan. 2009 16:14, celkom upravené 6 krát |
|
|
|
|
 |
|
Zaslal:
Po 08. Jan. 2007 12:23
|
|
|
Pokročilý/á

Založený: Jan 01, 2007
|
|
| Presne tieto informacie som hladal ,ked som tento web objavil. Dobry napad. Myslim, ze velka cast by sa mohla dat i do horneho meno, aby ich uzivatelia nelovili casom z diskusneho fora. |
|
|
|
|
|
 |
|
Zaslal:
Ne 14. Jan. 2007 20:46
|
|
|
Administrátor

|
Odkaz na tuto temu mozete najst aj v hornom menu diskusii:
Hľadať Zoznam užívateľov Pomocník Nastavenia Nemáte nové správy |
|
|
|
|
|
 |
|
Zaslal:
St 02. Jan. 2008 20:11
|
|
|
|
|
| Nie som tu prvykrat ale aj tak mam otazku. Kam sa podel prispevok o stredovekej ceste v Nitre. Nedavno som ho tu videl a zrazu ho neviem najst. Zeby cenzura? |
|
|
|
|
|
 |
|
Zaslal:
St 02. Jan. 2008 20:24
|
|
|
Administrátor

|
| Obnova.sk necenzuruje nic okrem vulgarnosti a obcas neopravnenej reklamy. Skus presnejsie specifikovat co hladas... Bol to diskusny prispevok ci clanok? |
|
|
|
|
|
 |
|
Zaslal:
Št 19. Jún. 2008 23:58
|
|
|
|
|
Zdravim Vas vsetkych a chcem sa pripojit k teme Suriansky Hrad a pridat pripomienku ze Suriansky Hrad nebol cely zniceny a ze cas zo surianskeho hradu stale stoji pri cukrovarskej luke.Poloha zadavana historikmy myli ludi,spravne suradnice,suriansku cukrovar,pri cukrovarskej luke,pri ramene rieky Nitra a sa vypinana murovana cas surianskeho hradu.Pozrite si maketu surianskeho hradu a ako daleko sa nachcadza Suriansky kostol a zistite ze mam spravne suradnice. . |
|
|
|
|
|
 |
|
Zaslal:
Ne 23. Nov. 2008 12:44
|
|
|