Štefan Kocka – Afrika

Obnova.sk Fotografia

Srdečne Vás pozývam na výstavu obrazov Afrika, taktiež na vernisáž dňa 22.júna o 17.hod Michalský Dvor Bratislava.Obnova.sk Fotografia

…výstava potrvá do 12.júna 2004

s pozdravom Štefan Kocka

Obnova.sk Fotografia

Nové články 1x za mesiac na váš eMail.

Nerozosielame spam! Prečítajte si naše podmienky použitia.

Súvisiace články

Zlatý vek v Karpatoch od júna na Malej hore

Slovenské národné múzeum v Martine sprístupňuje slávnostnou vernisážou 10. júna 2004 výstavu Archeologického múzea SNM v Bratislave. Pod názvom Zlatý vek v Karpatoch, s podtitulom Doba bronzová na Slovensku (2300 – 800 pred n. l.) ju komisársky pripravil prof. Václav Furmánek z Archeologického ústavu SAV Nitra, vo výtvarnom riešení Silvestra Bini (Miláno) a Ivana Hinca (Bratislava).

Výstava – akad. soch. M. Mäkký

Považská galéria umenia Vás pozýva na vernisáž výstavy tvorby predčasne zosnulého akad. sochára Milana Mäkkého. Výstava návštevníkom predstaví staršiu tvorbu autora v grafickom dizajne a súčasne jeho práce, ktoré vznikli v poslednom období.

Dunajské príbehy

Pod spoločným názvom DUNAJSKÉ PRÍBEHY pripravili SNM – Múzeum židovskej kultúry, odbor kultúry Mesta Salzburg, Židovské múzeum Viedeň a Rakúske kultúrne fórum Bratislava dve výstavy: Stefan Zweig – európsky Rakúšan a Kladovo – útek do Palestíny. Množstvo unikátneho a pôsobivého materiálu dokumentuje príbehy židovských utečencov, ktorí sa počas druhej svetovej vojny pokúsili po Dunaji dostať do Palestíny. Utečencom bol aj slávny spisovateľ Stefan Zweig, ktorého život a dielo je témou druhej výstavy.